رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

فرم:

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

1244181-jenii

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

1110379-Farbod

1166634-FaceLess

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

...

• توضیحات: 

درود خدمت سرپرست های محترم 

من تقریبا پنج روز یه شکایت کردم از اقای @FaceLessبدلیل اینکه ایشون من رو بی دلیل مایک بن کردن و مدارکش هم موجوده و در تاپیک ارائه شده

ولی اقای فربود شکایت من رو بعد چند روز رد کردن

حالا سوال من اینه در مدارکی که ارسال کردم من فحاشی کردم درست فرد مقابل هم فحاشی کرده و ادمین داشته میدیده و نمیشه که فقط من رو مجازات کنه

در اینجور مواقع یا باید قانون فحاشی دو طرفه اعمال بشه و هیچ کس مجازات نشه یا هم دونفر مجازات بشن من یه مقداری مردد بودم که توانیری صورت گرفته 

برای همین اومدم یه شکایت دیگه کردم تا هم مایک بن دوباره بررسی بشه و اگر توانیری هست بقیه هم خبر دار بشن

ضمناً اگر شکایتم رد شد لطفا با دلیل و مدرک و توضیح کامل شکایت من رو رد کنید چون الان هرجا به نفع خود تیم باشه قوانین همونه ولی وقتی به ضرر باشه قوانین تغییر میکنه لطفا با توضیحات کامل من رو در جریان بزارید

با تشکر

• مدارک (فیلم یا عکس): 

TavaniR

مایک بن تاپیک

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/139794-%D8%B1%D8%AF-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-farbod-%D9%80-faceless/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...