naser078 ارسال شده در August 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام . بازیکن yooseyn13 روی پل ماهیگیری اقدام به تیر زدن بی دلیل به من کرد و من با call 110 گزارش دادم و این شخص شروع به فحش های ناجور و توهین به من کرد و جلوی چندین نفر از کلمات رکیک و زشت با خطاب به من استفاده کرد.متاسفانه نتونستم همان لحضه اقدام به رکورد فیلم کنم . در نهایت تونستم بخشی از حرف های این شخص را رکورد کنم. تقاضای برخورد جدی و قاطع از شما دارم. • مدارک (فیلم یا عکس): http://s11.picofile.com/file/8406000250/Rec_0001.mp4.html 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Duzakh ارسال شده در August 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2020 (ویرایش شده) ویرایش شده August 17, 2020 توسط DuZaKh باید بتونی چیزای کم و متوسط قبول نکنی تا بهترینا به سراغت بیان! ??? ????? ???????? ????? ?? ? ???????? برای هر منفی ی مثبت وجود داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده