MRALIAKBAR ارسال شده در August 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2020 یه شب با رفیقامون یه جشنی دعوت بودیم وقتی وارد شدم دیدم روو میز در پارچ های جداگانه سه خوراکی مایع مانند وجود داره من فکر کردم که چای کم رنگ هستن و پیش خودم گفتم((توو جشن معمولا انواع قهوه و ....... میزارن اخه چای کم رنگ کی میخوره)) و به یه چیز دیگه هم فکر کردم((اینکه چرا چای رو داخل پارچ ریختن؟)) از قضا خرما گرفتم و شروع به خوردن یکی از مایع ها کردم((سه پارچ وجود داشت یکی از پارچ هارو گرفتم و واسه خوردم توو لیوان ریختم)) مزه چای نمیداد فکر کردم خرما مزه بدی داره یه لیوان دیگه واسه خودم ریختم و با قند خوردم دوباره دیدم مزه چای نمیده و از خوردن چای منصرف شدم نیم ساعت بعد حس کردم دارم بیهوش میشم سریع رسوندن بیمارستان وقتی به هوش اومدم گفتم چی شد گفتن شراب با خرما و قند خوردی معدت واکنش نشون داد و بیهوش شدنتم واسه اینه که دو سه لیوان پر خوردی ((ازونجایی که من از شراب خوشم نمیاد و نمیخورم اصلا مغزم پشماش ریخت وقتی دو سه لیوان خوردم)) تصمیم گرفتم در مجالس به هیچ چیزی دست نزنم حالا ببینیم اون سه تا پارچ داخلش چی بود((پارچ اول دلستر بود پارچ دوم مشروب الکلی پارچ سوم شربت)) تا قسمت سوم بدرود 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mmd008 ارسال شده در August 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2020 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amiiir ارسال شده در August 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2020 نقل قول عآشق تنهآییت شو ):) Ghalbe 亗 Banafsh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BEHRAD ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 فک کن مشروب با خرما بخوری... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در November 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2021 نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در November 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2021 نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.