MRALIAKBAR ارسال شده در August 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2020 با سلام خدمت شما دوستان عزیز تولد یکی از رفیقام بود رفتیم رستوران غذا سفارش دادیم یه نفر ده دقیقه دیر تر اومده بود غذا سفارش داد باید اول حساب میکردیم پول غذارو رفیقم که تولدش بود داشت میرفت حساب کنه دیدم چهار پنج تا دختر که همشون((همشون))گوشی اپل ایکس داشتن وایسادن گفتم کارتو بده به من من میرم حساب کنم فروشنده با صدای بلند و رسا اعلام عدم موجودی کرد از قضا رفیقم کارتو اشتباهی داده بود بهم خدایا شانس دوباره میخواهم ازت منتظر قسمت های بعدی باشید کلیپ های طنز سرور ارساکیا در راهه 1 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
korush ارسال شده در August 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2020 جالب بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadAli ارسال شده در August 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2020 خخخخخ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در August 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2020 در 22 ساعت قبل، MRALIAKBAR گفته است: با سلام خدمت شما دوستان عزیز تولد یکی از رفیقام بود رفتیم رستوران غذا سفارش دادیم یه نفر ده دقیقه دیر تر اومده بود غذا سفارش داد باید اول حساب میکردیم پول غذارو رفیقم که تولدش بود داشت میرفت حساب کنه دیدم چهار پنج تا دختر که همشون((همشون))گوشی اپل ایکس داشتن وایسادن گفتم کارتو بده به من من میرم حساب کنم فروشنده با صدای بلند و رسا اعلام عدم موجودی کرد از قضا رفیقم کارتو اشتباهی داده بود بهم خدایا شانس دوباره میخواهم ازت منتظر قسمت های بعدی باشید کلیپ های طنز سرور ارساکیا در راهه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در June 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2021 در در ۱۳۹۹/۵/۲۶ در 10:45، MRALIAKBAR گفته است: با سلام خدمت شما دوستان عزیز تولد یکی از رفیقام بود رفتیم رستوران غذا سفارش دادیم یه نفر ده دقیقه دیر تر اومده بود غذا سفارش داد باید اول حساب میکردیم پول غذارو رفیقم که تولدش بود داشت میرفت حساب کنه دیدم چهار پنج تا دختر که همشون((همشون))گوشی اپل ایکس داشتن وایسادن گفتم کارتو بده به من من میرم حساب کنم فروشنده با صدای بلند و رسا اعلام عدم موجودی کرد از قضا رفیقم کارتو اشتباهی داده بود بهم خدایا شانس دوباره میخواهم ازت منتظر قسمت های بعدی باشید کلیپ های طنز سرور ارساکیا در راهه @MRALIAKBAR واقعا درد بزرگی رو تجربه کردی داش نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheTughStyle ارسال شده در June 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hard ارسال شده در June 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Thekiyarash ارسال شده در June 6 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6 عه طنز نقل قول :My account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در June 6 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6 خدایا به من صبر بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jaden ارسال شده در June 8 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8 نقل قول (Call Out My Name) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در June 15 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15 جدی میفرمایین ؟ نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CrimeSide ارسال شده در August 1 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1 طنز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ISA ارسال شده در August 1 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1 در ۱۴۰۳/۳/۲۶ در 19:56، Nigga گفته است: جدی میفرمایین ؟ نزن تو ذوق بیا بخندیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheTopRaK ارسال شده در October 28 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28 عجیب نقل قول همیشه از کسی ضربه میخوریم که فکر میکردیم این دیگه با بقیه فرق داره…! TMM. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NickeL ارسال شده در October 28 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28 به در نگاه کن... ببین که آه میکشد... . . . حالا گمشو از در برو بیرون تا بیشتر از این تخریب نشدی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
InVasIoN ارسال شده در October 28 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28 در ۱۳۹۹/۵/۲۶ در 10:45، MRALIAKBAR گفته است: با سلام خدمت شما دوستان عزیز تولد یکی از رفیقام بود رفتیم رستوران غذا سفارش دادیم یه نفر ده دقیقه دیر تر اومده بود غذا سفارش داد باید اول حساب میکردیم پول غذارو رفیقم که تولدش بود داشت میرفت حساب کنه دیدم چهار پنج تا دختر که همشون((همشون))گوشی اپل ایکس داشتن وایسادن گفتم کارتو بده به من من میرم حساب کنم فروشنده با صدای بلند و رسا اعلام عدم موجودی کرد از قضا رفیقم کارتو اشتباهی داده بود بهم خدایا شانس دوباره میخواهم ازت منتظر قسمت های بعدی باشید کلیپ های طنز سرور ارساکیا در راهه جالب بود ولی خنده دار نه نقل قول My accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
cracked ارسال شده در October 28 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28 جالب بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.