Aryaw ارسال شده در August 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: بیشتر از +15 ثانیه جواب دادن! • مدارک (فیلم یا عکس): بیشتر از +15 ثانیه جواب دادن! خیلی واضح دارم میگم اگه دوبار تبلیغ کنم چی میشه میگه بن میشید؟ نه بابا !!! الان چرا شما داری جوابه یک سوال دیگه رو میدی؟ من گفتم برای باره اول؟؟ اینجا هم 15 ثانیه دیر تر شده درسته که یکی دو ثانیه دیر تر شده اما قانون قانونه !! اینجا هم +15 ثانیه! [03:51:40] من گفتم ولی ایشون [03:52:06] جواب دادن! فکر نکنم یک ادمین برای 4 کلمه باید 15 ثانیه جواب بده! ویرایش شده August 15, 2020 توسط Aryaw ===>W<=== Let's live for ourselves , not to show it to others گوسفندان تمام عمر از گرگ ها میترسند اما در نهایت این چوپان است که آنها رامیخورد Sheep are afraid of wolves all their lives, but in the end it is the shepherd who eats them ==>"?????"<== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در August 15, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2020 درود ممنون از گزارش شما البته که مشخصه شما سوالاتی که مربوط به Helpme میشن رو با دادن ریپورت پرسیدید با وجود اینکه چندبار ادمین بهتون گفت اما به کار خودتون ادامه دادید و دلیلش هم واضحه. شکایت شما تایید شد. به ادمین مربوطه اخطارهای لازمه داده میشود. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده