AliK2 ارسال شده در August 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ____ • توضیحات:ایشون مولتیه همون Y]ousef] هسن که باز فهاشی میکنن! • مدارک (فیلم یا عکس): http://8upload.ir/uploads/f280277646.jpg http://8upload.ir/uploads/f67481991.jpg 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در August 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۲۵ در 03:07، AliK2 گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ____ • توضیحات:ایشون مولتیه همون Y]ousef] هسن که باز فهاشی میکنن! • مدارک (فیلم یا عکس): http://8upload.ir/uploads/f280277646.jpg http://8upload.ir/uploads/f67481991.jpg چرا پای منو میکشی وسط؟ عقده داری ؟ در در ۱۳۹۹/۵/۲۵ در 03:07، AliK2 گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ____ • توضیحات:ایشون مولتیه همون Y]ousef] هسن که باز فهاشی میکنن! • مدارک (فیلم یا عکس): http://8upload.ir/uploads/f280277646.jpg http://8upload.ir/uploads/f67481991.jpg بعدشم چرا وقتی بهت زنگ میزنم فحش ناموس میدی؟؟ واقعا خیلی بی جنبه ای که سر یک اسکل اسکل پست میزاری forum . من اگه ss تو بدم الان باید بن شی اونم 1 هفته. الکی ss نزار وقت ادمین هارم نگیر. در 23 ساعت قبل، yousefe418 گفته است: چرا پای منو میکشی وسط؟ عقده داری ؟ بعدشم چرا وقتی بهت زنگ میزنم فحش ناموس میدی؟؟ واقعا خیلی بی جنبه ای که سر یک اسکل اسکل پست میزاری forum . من اگه ss تو بدم الان باید بن شی اونم 1 هفته. الکی ss نزار وقت ادمین هارم نگیر. والا باید به تو مقام بهترین ss گزار سال رو بدن .که سر یک شوخی همین جور پست میزاری! @AliK2 یک بیجنبه ی به تمام عیار! در در ۱۳۹۹/۵/۲۵ در 21:25، yousefe418 گفته است: چرا پای منو میکشی وسط؟ عقده داری ؟ بعدشم چرا وقتی بهت زنگ میزنم فحش ناموس میدی؟؟ واقعا خیلی بی جنبه ای که سر یک اسکل اسکل پست میزاری forum . من اگه ss تو بدم الان باید بن شی اونم 1 هفته. الکی ss نزار وقت ادمین هارم نگیر. والا باید به تو مقام بهترین ss گزار سال رو بدن .که سر یک شوخی همین جور پست میزاری! @AliK2 یک بیجنبه ی به تمام عیار! والا اگه من مثل تو بودم.تو الان هم 80 fp میشدی و هم mute و هم بن والا در در ۱۳۹۹/۵/۲۵ در 21:25، yousefe418 گفته است: چرا پای منو میکشی وسط؟ عقده داری ؟ بعدشم چرا وقتی بهت زنگ میزنم فحش ناموس میدی؟؟ واقعا خیلی بی جنبه ای که سر یک اسکل اسکل پست میزاری forum . من اگه ss تو بدم الان باید بن شی اونم 1 هفته. الکی ss نزار وقت ادمین هارم نگیر. والا باید به تو مقام بهترین ss گزار سال رو بدن .که سر یک شوخی همین جور پست میزاری! @AliK2 یک بیجنبه ی به تمام عیار! والا اگه من مثل تو بودم.تو الان هم 80 fp میشدی و هم mute و هم بن والا دیگه هم الکی پست نزار بهت جایزه نمیدن! چون جایزه هاشونو بالا کشیدی در در ۱۳۹۹/۵/۲۵ در 21:25، yousefe418 گفته است: چرا پای منو میکشی وسط؟ عقده داری ؟ بعدشم چرا وقتی بهت زنگ میزنم فحش ناموس میدی؟؟ واقعا خیلی بی جنبه ای که سر یک اسکل اسکل پست میزاری forum . من اگه ss تو بدم الان باید بن شی اونم 1 هفته. الکی ss نزار وقت ادمین هارم نگیر. والا باید به تو مقام بهترین ss گزار سال رو بدن .که سر یک شوخی همین جور پست میزاری! @AliK2 یک بیجنبه ی به تمام عیار! والا اگه من مثل تو بودم.تو الان هم 80 fp میشدی و هم mute و هم بن والا دیگه هم الکی پست نزار بهت جایزه نمیدن! چون جایزه هاشونو بالا کشیدی فقط نگاه کنین به خاطر بیشتر شدن پستاش همین جور الکی داره ss میده forum در در ۱۳۹۹/۵/۲۵ در 21:25، yousefe418 گفته است: چرا پای منو میکشی وسط؟ عقده داری ؟ بعدشم چرا وقتی بهت زنگ میزنم فحش ناموس میدی؟؟ واقعا خیلی بی جنبه ای که سر یک اسکل اسکل پست میزاری forum . من اگه ss تو بدم الان باید بن شی اونم 1 هفته. الکی ss نزار وقت ادمین هارم نگیر. والا باید به تو مقام بهترین ss گزار سال رو بدن .که سر یک شوخی همین جور پست میزاری! @AliK2 یک بیجنبه ی به تمام عیار! والا اگه من مثل تو بودم.تو الان هم 80 fp میشدی و هم mute و هم بن والا دیگه هم الکی پست نزار بهت جایزه نمیدن! چون جایزه هاشونو بالا کشیدی فقط نگاه کنین به خاطر بیشتر شدن پستاش همین جور الکی داره ss میده forum واقعا که در در ۱۳۹۹/۵/۲۵ در 21:25، yousefe418 گفته است: چرا پای منو میکشی وسط؟ عقده داری ؟ بعدشم چرا وقتی بهت زنگ میزنم فحش ناموس میدی؟؟ واقعا خیلی بی جنبه ای که سر یک اسکل اسکل پست میزاری forum . من اگه ss تو بدم الان باید بن شی اونم 1 هفته. الکی ss نزار وقت ادمین هارم نگیر. والا باید به تو مقام بهترین ss گزار سال رو بدن .که سر یک شوخی همین جور پست میزاری! @AliK2 یک بیجنبه ی به تمام عیار! والا اگه من مثل تو بودم.تو الان هم 80 fp میشدی و هم mute و هم بن والا دیگه هم الکی پست نزار بهت جایزه نمیدن! چون جایزه هاشونو بالا کشیدی فقط نگاه کنین به خاطر بیشتر شدن پستاش همین جور الکی داره ss میده forum واقعا که پای منم الکی وسط نکش . در در ۱۳۹۹/۵/۲۵ در 21:25، yousefe418 گفته است: چرا پای منو میکشی وسط؟ عقده داری ؟ بعدشم چرا وقتی بهت زنگ میزنم فحش ناموس میدی؟؟ واقعا خیلی بی جنبه ای که سر یک اسکل اسکل پست میزاری forum . من اگه ss تو بدم الان باید بن شی اونم 1 هفته. الکی ss نزار وقت ادمین هارم نگیر. والا باید به تو مقام بهترین ss گزار سال رو بدن .که سر یک شوخی همین جور پست میزاری! @AliK2 یک بیجنبه ی به تمام عیار! والا اگه من مثل تو بودم.تو الان هم 80 fp میشدی و هم mute و هم بن والا دیگه هم الکی پست نزار بهت جایزه نمیدن! چون جایزه هاشونو بالا کشیدی فقط نگاه کنین به خاطر بیشتر شدن پستاش همین جور الکی داره ss میده forum واقعا که پای منم الکی وسط نکش . ای خدا بعضیا به سنشون نگاه نمیکنن و از روی کینه بقیه رو مجرم میکنن! در در ۱۳۹۹/۵/۲۵ در 21:25، yousefe418 گفته است: چرا پای منو میکشی وسط؟ عقده داری ؟ بعدشم چرا وقتی بهت زنگ میزنم فحش ناموس میدی؟؟ واقعا خیلی بی جنبه ای که سر یک اسکل اسکل پست میزاری forum . من اگه ss تو بدم الان باید بن شی اونم 1 هفته. الکی ss نزار وقت ادمین هارم نگیر. والا باید به تو مقام بهترین ss گزار سال رو بدن .که سر یک شوخی همین جور پست میزاری! @AliK2 یک بیجنبه ی به تمام عیار! والا اگه من مثل تو بودم.تو الان هم 80 fp میشدی و هم mute و هم بن والا دیگه هم الکی پست نزار بهت جایزه نمیدن! چون جایزه هاشونو بالا کشیدی فقط نگاه کنین به خاطر بیشتر شدن پستاش همین جور الکی داره ss میده forum واقعا که پای منم الکی وسط نکش . ای خدا بعضیا به سنشون نگاه نمیکنن و از روی کینه بقیه رو مجرم میکنن! اگه پستتو برداری خیلی ممنون میشم. در در ۱۳۹۹/۵/۲۵ در 21:25، yousefe418 گفته است: چرا پای منو میکشی وسط؟ عقده داری ؟ بعدشم چرا وقتی بهت زنگ میزنم فحش ناموس میدی؟؟ واقعا خیلی بی جنبه ای که سر یک اسکل اسکل پست میزاری forum . من اگه ss تو بدم الان باید بن شی اونم 1 هفته. الکی ss نزار وقت ادمین هارم نگیر. والا باید به تو مقام بهترین ss گزار سال رو بدن .که سر یک شوخی همین جور پست میزاری! @AliK2 یک بیجنبه ی به تمام عیار! والا اگه من مثل تو بودم.تو الان هم 80 fp میشدی و هم mute و هم بن والا دیگه هم الکی پست نزار بهت جایزه نمیدن! چون جایزه هاشونو بالا کشیدی فقط نگاه کنین به خاطر بیشتر شدن پستاش همین جور الکی داره ss میده forum واقعا که پای منم الکی وسط نکش . ای خدا بعضیا به سنشون نگاه نمیکنن و از روی کینه بقیه رو مجرم میکنن! اگه پستتو برداری خیلی ممنون میشم. خیلی اشتباه کردیم که به خیلی ها گفتیم رفیق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliK2 ارسال شده در August 15, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2020 اینم مدرکی ک کاملا واضحه مولتیه خودشونه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در August 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2020 در 23 ساعت قبل، AliK2 گفته است: اینم مدرکی ک کاملا واضحه مولتیه خودشونه از کجا معلوم که مولتیه خودت نباشه پلشت؟؟؟ در در ۱۳۹۹/۵/۲۵ در 03:07، AliK2 گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ____ • توضیحات:ایشون مولتیه همون Y]ousef] هسن که باز فهاشی میکنن! • مدارک (فیلم یا عکس): http://8upload.ir/uploads/f280277646.jpg http://8upload.ir/uploads/f67481991.jpg به خاطر فینگلیش دادن پست پست شما rad میشود! در در ۱۳۹۹/۵/۲۶ در 00:51، yousefe418 گفته است: از کجا معلوم که مولتیه خودت نباشه پلشت؟؟؟ به خاطر فینگلیش دادن پست پست شما rad میشود! عزیزم منو باز بن نکنی اشتباهی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Refigh ارسال شده در August 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @AliK2 شکایت شما قبول شد, فرد مورد نظر مجازات شد. +بسته شد °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده