BeMaNemikhoriW ارسال شده در August 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2020 اگر ادمینی را در سرور دیدید که خلاف هر قانونی که در سرور وجود دارد عمل می کند شما می توانید با استفاده از فرم و مدل زیر او را گزارش دهید. • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: سلام, من یک داداچی دارم که اسمش کامیاب هست داخل بازی, بهش فحش دادم, منو بن داد این رفیقمه و ادمین هم نیست و اگر هم بخواید بن کنید باید من تو روش فحش بدم! • مدارک (فیلم یا عکس): مدرک از میخوام ازت اگه من به ادمین فحش دادم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BigSmoke ارسال شده در August 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم شما وسط 4راه، یک جمله خیلی توهین آمیز به Supervisor سرور و بکس آن را داشتید به صورت خیلی تُند Spam میکردید که بَن شدید ربطی ام نداره که چون Supervisor سرور رفیقِ شما هست میتونید اینجوری بهش بَددهنی کنید جلو همه اونم به صورت Spam! مدارک ارسال شد موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در August 15, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2020 سلام شکایت رد شد. بسته شد. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده