fadaeei ارسال شده در یکشنبه در 07:45 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 07:45 (ویرایش شده) اقا رضا جواب بده: @RezaStream 1-آقا رضا اسمت چیه؟ 2-تو این 17 سال چند سالع زندگی کردی؟ 3-بهترین فکشنی که تاحالا توش بودی؟ 4-از کدوم ادمین بیشتر خوشت میاد؟ 5-از کدوم هلپر بیشتر خوشت میاد؟ 6-بهترین رفیقت؟ 7-باکی از همه بیشتر حال میکنی؟ 8-چند وقته با ارساکیا آشنا شدی؟ 9- راز موفق نشدنت چیه؟ 10- ماشین مورد علاقت تو گیم؟ 11-اونایی که تو فرندات بیشتر باهاشون حال میکنی روتگ کن؟ 12-رو کدوم دختر گیم کراشی؟ 13-بهترین کلن از نظرت؟ 14-کدوم شهر زندکی میکنی؟ 15-از شهرت راضی هستی؟ 16-از ارساکیا راضی هستی؟ 17-درس یا گیم؟ 18-پی سی یا اندروید؟ 19-دنیای واقعی بهتره یا گیم؟ 20-لامبور یا هاستری؟ 21- هوس ریچمن یا کاخ اس اف؟ 22-سرگرمیت وقتی تو گیم نیستی؟ 23-Benzیاsultan? 24-آفرود یا سرعت؟ 25-پول لازم داشته باشی به کدوم رفیقت میگی (گیم)؟ ویرایش شده یکشنبه در 07:48 توسط JayCutler 𝓜𝔂 𝓐𝓬𝓬𝓸𝓾𝓷𝓽 𝓜𝔂 𝓑𝓻𝓸 @RezaStream لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/138391-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-rezastream/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RezaStream ارسال شده در یکشنبه در 19:45 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 19:45 د آخه یه تاپیک ؟ تو گیم میپرسیدی آدم عاقل 🤣🤣🤣 جواب چندتارو میدم چون میدونم بقیش معلومه 6- @fadaeei 9- Crips 25- @fadaeei 😁😁😁 بقیش توی قسمت بعدی برای دیدن قسمت این پست رو لایک کنید 😂 نه از اول کامل میگم 1- 😑 2- توی این 17 سال خیلی زندگی نکردم ... 3- کلا یدونه تی تی سی بودم که واقعا از لیدر راضی بودم @Clean گل 4- @Clean 5- @Clean وقتی هلپر بود 6-خودت و امیر 7- خودت و چند نفر که دیگه باهام نموندن 8-حدود 3 سال و توی سال دوم اومدم اکانت فروم ساختم و اکانت گیم شخصی خودم زدم و تا قبلش روی اکانت کسی بازی میکردم 9- پاک بودن و مال کسی رو نخوردن و حق و ناحق فهمیدن که خیلیا ندارن این ویژگی رو 10- کلا اگر بخوام یه کلکسیون داشته باشم Rancher Hotring Racer A Nrg-500 Infernus Bullet میگیرم و نگه میدارم اگر نیاز به پول نداشته باشم 11- خودت و Virane 12- هیچی اصن تو بگو اسم به دختر بگو که توی گیم باهاش ارتباط کلامی برقرار کردی 13- هیچی . یه زمان خودم کلن داشتم و برای والر کم نزاشدم که سو استفاده کرد Crips و بالا کشید 200 میل سرمایه رو 14- بزرگترین بندر صیادی ایران , بندر دیر 15- صددرصد (خیلی گرمه حاجی. مخصوصا نزدیک دریا هم هست) 16- تا حدودی . کارکنان به بعضی مسائل که دوست دارن بیشتر توجه میکنن و بعضی چیزا رو کلا اهمیتی نمیدن چون مورد علاقشون نیس ولی در کل تیم قوی هست 17- هردو کنار هم 30% گیم 70% درس 18- من pc رو ترجیح میدم چون میتونی گانری قوی باشی توش 19- نگا من به این معتقدم که آدم وقتی میاد گیم رها میشه و انسان ها برای آرامش و دوری از دنیای واقعی که خیلی اوضاش خرابه میان گیم حالشون عوض بشه 20- من باشم لامبور میخرم و باهاش دلالی میکنم 21- 100% ریچمن 22- تعمیرات انواع برد های الکترونیکی انجام میدم و موتور های صنعتی هم تعمیر میکنم تابلو های برق میتونم درست کنم و به طور کل میتونم بندازه یه مهندس برق توی سن 17 سالگی کار های مربوط به برق بخش فرمان یا قدرت انجام بدم . 23- اگر پول داشته باشم هردو اگر زیبایی بنز و اگر هندلینگ و فرمان پذیری سلطان 24- هردو عالیه ، ماشین هم باید سرعت داشته باشه و هم فرمان پذیری 25- @fadaeei 1 میخواستم یکی از استریمر های مجموعه باشم ولی نخواستن و پای قوانینی زیبا ماندند 😕😑😓🙁 مای اکانت🙂: My bro: @fadaeei لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/138391-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-rezastream/#findComment-1421420 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
fadaeei ارسال شده در یکشنبه در 21:51 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 21:51 صحیح👍 𝓜𝔂 𝓐𝓬𝓬𝓸𝓾𝓷𝓽 𝓜𝔂 𝓑𝓻𝓸 @RezaStream لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/138391-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-rezastream/#findComment-1421620 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری