en6ix ارسال شده در August 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2020 با سلام و عرض ادب و احترام مشخصات کاربری من: مشخصات شخصی که ازش شکایت دارم: شاهد: ایشون با استفاده از abuse کردن از Bug پلیر هارو به خصوص در پل قطار LV میشکه بطوری که نمیشه بهش وانتد لول داد! (برای مثال ماشین رو روی پلیر میاره و ازش پیاده میشه تا پلیر کیل بشه) (یا ماشین رو کنار دسته ای از پلیر ها منفجر میکنه که فکر کنم Kamikaze هم به حساب میاد) و این رو هم بگم درحالی که ما به هیچ وجه قابلیت وانتد دادن به این پلیر رو نداریم ایشون به محضی که یک مشت بهش میخوره به شخص وانتد لول میده و به معنای واقعی کفر پلیر های ماهی گیر روی پل رو دراورده! (ایشون در فکشن مدیک هم هست) مدرک: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Refigh ارسال شده در August 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @en6ix شکایت شما رد شد, زیرا مدارک شما کافی نیست. +بسته شد. °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده