SirMehdi ارسال شده در August 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ---- • توضیحات: ا سلام ایشون بذونه هیچ گونه اطلاعه قبلی من رو به یک کلن که مختصر نام اون یک نام لد داره اینوایت کردن و سابقه UCP من رو در بخش کلن ها خراب کردن تقاضا دارم این فرد مجازات بشن. • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده August 8, 2020 توسط SirMehdi اپلود اشتباه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gang ارسال شده در August 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2020 1.شما تهدید کردید. 2.شما هلپر نیستید و دارید از لوگوی هلپری سو استفاده میکنید 3.گفتم که لیدر گفته. 4.لحنتو درست کن. 5.من یه شاهد دارم که ادمین هست و اس اس داره از شما. 6.شما عضو شدید کیک نشدید خودتون رفتید بیرون بعد من سابقه User Control Panel شما رو بهم زدم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در August 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2020 با سلام خدمتِ شاکی محترم @SirMehdi شکایت شما رد شد! *خراب کردن سابقه UCP، باید چندین بار شما رو به یک کلن Invite کنند. *شما تنها یک بار به Clan دعوت شدید و خودتون ترک کردید. *طبق بند ح. قوانین عمومی: شما مجاز به تهدید و باجگیری از بازیکنان به دلایلی مانند جلوگیری از شکایت کردن یا دادن اموال نیستید (مجازات: اخطار) +بسته شد. http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده