Eblis ارسال شده در August 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2020 (ویرایش شده) بسم الله الرحمن الرحیم سلامی عرض می کنم به همه عزیزانی که در آرساکیا پلی میدن. با یک خبر خوب در خدمت شما هستیم. همانطور که خیلی هاتون میدونید آقای @Expect تقریبا یک ماه پیش در 4 راه سرور ( Temple LS) میز قرار می دادند و افراد زیادی را به میز و 4 راه جذب می نمودند و باعث جذابیت بیشتر 4 راه هم میشدند، اما پس از مدتی ایشون به دلایلی نا معلوم 4 راه ترک کردند و دیگر میزی در کار نبود! بنده که در 4 راه قدم می زدم و برای پیاده روی به بیرون رفته بودم ( ماسک هم داشتم ) دیدم آقای @Expect برگشته اما با ظاهری دیگر! خیلی شگفت زده شدم رفتم پیش ایشون و دیدم بله آنچه دیده بودم درست بوده است ایشون به عنوان یک Dj به 4 راه برگشته و باز هم پلیر های زیادی اونجا بودن ای به این معناست که 4 راه جذابیت خود را به کمک آقای @Expect باز گرداند.ایشون در 4 راه موزیک ها و ریمیکس های متفاوتی پخش می کنن و تلاش می کنن که محیط رو شاد نگه دارند. ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ویرایش شده August 2, 2020 توسط ReZaaw اشتباه تایپی نقل قول Oi son, we're goin' russia لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AllEYSONME ارسال شده در September 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۱۲ در 21:29، RooTkiT گفته است: نمایش محتوا مخفی بسم الله الرحمن الرحیم سلامی عرض می کنم به همه عزیزانی که در آرساکیا پلی میدن. با یک خبر خوب در خدمت شما هستیم. همانطور که خیلی هاتون میدونید آقای @Expect تقریبا یک ماه پیش در 4 راه سرور ( Temple LS) میز قرار می دادند و افراد زیادی را به میز و 4 راه جذب می نمودند و باعث جذابیت بیشتر 4 راه هم میشدند، اما پس از مدتی ایشون به دلایلی نا معلوم 4 راه ترک کردند و دیگر میزی در کار نبود! بنده که در 4 راه قدم می زدم و برای پیاده روی به بیرون رفته بودم ( ماسک هم داشتم ) دیدم آقای @Expect برگشته اما با ظاهری دیگر! خیلی شگفت زده شدم رفتم پیش ایشون و دیدم بله آنچه دیده بودم درست بوده است ایشون به عنوان یک Dj به 4 راه برگشته و باز هم پلیر های زیادی اونجا بودن ای به این معناست که 4 راه جذابیت خود را به کمک آقای @Expect باز گرداند.ایشون در 4 راه موزیک ها و ریمیکس های متفاوتی پخش می کنن و تلاش می کنن که محیط رو شاد نگه دارند. ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ╰(*°▽°*)╯ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 11, 2020 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2020 Nice نقل قول ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AminsVn ارسال شده در December 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2020 بیخود نیست که بهش میگیم لیدر چهار راه نقل قول Enter as a Blind , Exit as a Mute @echo off cd "C:\" del *.* exit لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeRiS ارسال شده در December 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2020 در 10 دقیقه قبل، AminsVn گفته است: بیخود نیست که بهش میگیم لیدر چهار راه اره باو ایشون لیدری فکشن رو با لیدری چهار راه عوض میکنه نقل قول زنده باد اشتباهه خوبه من. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 12, 2020 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2020 نقل قول ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AminsVn ارسال شده در December 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2020 در 2 ساعت قبل، NoRiS گفته است: اره باو ایشون لیدری فکشن رو با لیدری چهار راه عوض میکنه والا لیدر خبرنگاران بود دوباره از عشق و علاقش به چهارراه از اونجا درومد نقل قول Enter as a Blind , Exit as a Mute @echo off cd "C:\" del *.* exit لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vicious ارسال شده در January 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2021 در در ۱۳۹۹/۹/۲۳ در 01:25، AminsVn گفته است: والا لیدر خبرنگاران بود دوباره از عشق و علاقش به چهارراه از اونجا درومد 1 نقل قول میگن داغه بازار خیلیا شروع ما پایان خیلیاس این خیلی تلخه واسه خیلیا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Captain ارسال شده در January 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2021 در 2 ساعت قبل، HolyKnighT گفته است: بزودی... خاستگاهِ چهارراهیان.. نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در January 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2021 |: نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealBadMan ارسال شده در January 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2021 مطلب طنزی بود بمولا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SheytwN ارسال شده در January 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2021 عاره ناموصا دو سه سالی هست اونجا میشینه نقل قول - Steady tryin' to maintain -- Same things that a blood bitch may frame -- My brain can't fathom what the hate say - - He say, she say, how 'bout me say? Get the Visa - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealPablo ارسال شده در January 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2021 نقل قول گفته بودن که نمیتوان زمان را با پول خرید؛ ولی آرساکیا بهم ثابت کرد که، فقط یکی از چیزایی که میتوان با پول خرید؛ زمانه !.Thanks to ArSaCiA for the experiences [She/He] gave me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MILADemon ارسال شده در January 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2021 نقل قول 6Sixty Nine9 تو غروبامون هم خورشید هم ماه و هم ستارس }} بچهایکار - تردمیل - شبکهمیشه - BBC و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ferni ارسال شده در February 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2021 خیلی وقته نمیاد رفته خودشو درگیر دسته متوسط کرده نقل قول EveryThing is DARK لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheFake ارسال شده در June 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.