SnakeEye ارسال شده در August 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون و چندنفر دیگه به ماشین ها تیراندازی می کنن. در مدارک هم کاملا مشخص هست که دارن تیراندازی می کنن. و اینکه تیر اندازی به ماشین ها 110 نداره. لیست اشخاصی که با BigPun همکاری کردند: • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MobbDeep ارسال شده در August 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2020 (ویرایش شده) سلام و عرض ادب.اکانت BigPun اکانت مولتی من هست.خواستم یاداوری کنم که تیراندازی به ماشین ها و افراد Non-rp محسوب نمیشه و اگر به شما تیراندازی شد میتونید از /call 110 استفاده کنید یا با استفاده از اسلحه از خودتون دفاع کنید.بهتره شما قوانین سرور عمومی مخصوصا بخش Non-rp رو مرور کنید،با تشکر. ولی خداوکیلی من و بچه ها چقدر خوب تو عکسا افتادیم. ویرایش شده August 1, 2020 توسط immortalonion57 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SnakeEye ارسال شده در August 1, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2020 در 20 دقیقه قبل، immortalonion57 گفته است: تیراندازی به ماشین ها و افراد Non-rp محسوب نمیشه تیراندازی به افراد محسوب نمیشه ولی به ماشین ها چرا و Ajail داره ، پیشنهاد می کنم شما قوانین رو بیشتر مطالعه کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MobbDeep ارسال شده در August 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2020 در 5 دقیقه قبل، htf1398 گفته است: تیراندازی به افراد محسوب نمیشه ولی به ماشین ها چرا و Ajail داره ، پیشنهاد می کنم شما قوانین رو بیشتر مطالعه کنید. من قانع شدم،حق با شماست،با تشکر. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SnakeEye ارسال شده در August 1, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2020 (ویرایش شده) در 5 دقیقه قبل، immortalonion57 گفته است: من قانع شدم،حق با شماست،با تشکر. پس به اینکه کار شما مجازات داره و باید مجازات بشید اعتقاد دارید. ویرایش شده August 1, 2020 توسط htf1398 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MobbDeep ارسال شده در August 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2020 در 2 دقیقه قبل، htf1398 گفته است: پس به اینکه کار شما مجازات داره و باید مجازات بشید اعتقاد دارید. مجازات رو ادمین اعمال میکنن،پس تصمیم با ادمین ها است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SnakeEye ارسال شده در August 1, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2020 (ویرایش شده) در 3 دقیقه قبل، immortalonion57 گفته است: مجازات رو ادمین اعمال میکنن،پس تصمیم با ادمین ها است. منظورم اینه که خودتون قبول دارید کارتون اشتباه بوده؟ البته شکایت من فقط از شما نیست ، از اون 2 شخصی که اون بالا ذکر شده هم هست. از ادمین @Kiya تقاضا دارم اگه شکایت تایید شد مجازات رو روی همه ی این افراد اعمال کنند. ویرایش شده August 1, 2020 توسط htf1398 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در August 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @htf1398 شکایت شما رد شد! *بعد از برخورد 3 تا 4 تیر به ماشین شما، شما میتوانید از Call 110/ استفاده کنید، همچنین افراد مربوطه شما رو مورد حمله قرار ندادن که برای شما Call 110 بیاد. +بسته شد. http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده