SalkhordeyeMariz ارسال شده در July 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: Holy GOD and event participants • توضیحات: من ایشون رو در دوئل بردم و مثله اینکه قرص فشارشون رو نخوردن و در عین حال که جونم 4 بود با مشت کیلم دادن • مدارک (فیلم یا عکس): کشتم کشت #فشاری_نباشیم ویرایش شده July 31, 2020 توسط JohnShelby .Sometimes we perceive things as what we want them to be instead of what they actually are لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در July 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2020 در 15 دقیقه قبل، JohnShelby گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: Holy GOD and event participants • توضیحات: من ایشون رو در دوئل بردم و مثله اینکه قرص فشارشون رو نخوردن و در عین حال که جونم 4 بود با مشت کیلم دادن • مدارک (فیلم یا عکس): کشتم کشت #فشاری_نباشیم ایشون واقعا فشاری هستند بنده هم در ایونت دوئل ایشون وقتی کیل میشدند فشار میخوردند و در مرحله آخر دوئل HP بنده رو کم کرده و کیل کردن. #فشاری_نباشیم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PeRilouS ارسال شده در July 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2020 در 13 دقیقه قبل، AmiRKinG گفته است: یشون واقعا فشاری هستند بنده هم در ایونت دوئل ایشون وقتی کیل میشدند فشار میخوردند و در مرحله آخر دوئل HP بنده رو کم کرده و کیل کردن. این شکایت به شما ربتی نداره و چت را زیاد نکنید از شکایت برید در 31 دقیقه قبل، JohnShelby گفته است: من ایشون رو در دوئل بردم و مثله اینکه قرص فشارشون رو نخوردن و در عین حال که جونم 4 بود با مشت کیلم دادن پلیر عزیز من به ادمین ایونت گفتم که شما را پیشه من تلپورت کنند این که تلپورت کرد یا نکرد به من ربتی نداره در 15 دقیقه قبل، AmiRKinG گفته است: #فشاری_نباشیم عدب رو نگه دار عزیزم برات بد میشه در 33 دقیقه قبل، JohnShelby گفته است: قرص فشار یه قرص فشاری بهت میدم دیگه پاتو تو این نزاری در 18 دقیقه قبل، AmiRKinG گفته است: #فشاری_نباشیم جان؟ فیلم از ایونت گرفته شده و بنده به ادمین ایون گفتم تلپورت کنه این که شما نیومدید یا ... به بنده ربتی نداره عزیزم مدارک بزودی در همین پست گذاشته میشود بله شما مرا زدید بازین کن عزیز اگر دقت کنید من بهتان گفتم Bro /Gro شما در اوز از CMD /Benddown استفاده کردید و نظم ایونت رو خراب کردید بازین کن عزیز اگر قرار بر این باشه من 1ساعت برای شما منتظر باشم کارتون توموم بشه بقه بازی کنان چیکار کنن؟ بنده بدلیل گوش نکردن حرف Organizer کیل کردمتان اگر قرار باشه 1ساعت معتل شما بشم بقیه پیلر ها /quitevent میدن و ادمین ایونت Stop میده و همهی چیز بهم میخوره من به ادمین ایونت گذارش دادم و همه چیز رو گفتم و ادمین ایونت فهمید بعد بنده از رویه پاک دلی به ادمین گفتم گناه داره تلپورت کنش عزیز دلم من قرص هامو خوردم تو قرص فشارتو خوردی؟ @TheVisage @GelofeN @83mehrdad83 @SuperMAN عزیزم بجاین خیار خوردن برو گیم پلی بده در 22 دقیقه قبل، BallasLeader گفته است: بجاین بجایه* در 23 دقیقه قبل، BallasLeader گفته است: یه قرص فشاری بهت میدم دیگه پاتو تو این نزاری در 41 دقیقه قبل، AmiRKinG گفته است: دیگه نبینم کوزه شر بگی هالا برو عزیزم خدا بده برکت دیگه نبینم کوزه شر بگی هالا برو عزیزم خدا بده برکت @JohnShelby اون سیگاری که تو دهنته هست خاموش شده یکی دیگه بزار @JohnShelby اون سیگاری که تو دهنته هست خاموش شده یکی دیگه بزار از ادمین ایونت برایه نشان کردنه حق دار دعوت میکنم به این پست بیاد @DeviI به من میگن میلاد سینز عزیزم @TaYrAnT NiggaZ Wit AttitudeS TeZCaS Family PeRilouS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VazirNitro ارسال شده در July 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2020 املا گاد 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در July 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2020 خدایا غلط ها و اشتباهات املا رو >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در July 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2020 (ویرایش شده) منو چرا تگ کردی * حرکت در راه حق با مرور دوران پیامبری موسی (ع) به ما نشان میدهد که با وجود آن معجزات، چقدر سختی و مشکلات دارد. * یکی از دلخوشیهایم در طول این سالها و از حوادث پرجاذبه برای من دیدار با مردم بوده است اما کرونا که دشمن حقیر و خطیری است مانع شده است. * امروز همه دنیا با ابتلای همگانی مواجهاند. شاید در بسیاری از جاها هم کسانی باشند که به مردم کمکهایی میکنند ما فکر نمیکنم جایی مثل ایران تعداد افراد داوطلب برای کمک به مردم آنقدر زیاد باشد. * مجموعههای درمانی در صفوف مقدم مبارزه بودند و فداکاری کردند و زبان قاصر از بیان این فداکاری است. پشت سر آنان همین داوطلبان بودند که پشتیبانی کردند. * عدهای از مردم در ماجرای شیوع به شدت آسیب دیدند و این را باید جبران کرد. این را باید مردم جبران کنند، نمیتوان همه بار را بر دوش دولت و نهادهای شبهدولتی گذاشت، آنها هم وظایفی دارند که باید انجام دهند، اما کافی نیست و خود مردم هم میتوانند کمک کنند. * وقتی دشمنی زیاد میشود باید همکاری هم زیاد شود. دشمنان درصدند ملت ایران را اذیت کنند وقتی میخواهند چنین کنند، باید همه نیروهایمان را جمع کنیم و در برابرشان بایستیم. ویرایش شده July 31, 2020 توسط 83mehrdad83 باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در July 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2020 در 1 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: منو چرا تگ کردی * حرکت در راه حق با مرور دوران پیامبری موسی (ع) به ما نشان میدهد که با وجود آن معجزات، چقدر سختی و مشکلات دارد. * یکی از دلخوشیهایم در طول این سالها و از حوادث پرجاذبه برای من دیدار با مردم بوده است اما کرونا که دشمن حقیر و خطیری است مانع شده است. * امروز همه دنیا با ابتلای همگانی مواجهاند. شاید در بسیاری از جاها هم کسانی باشند که به مردم کمکهایی میکنند ما فکر نمیکنم جایی مثل ایران تعداد افراد داوطلب برای کمک به مردم آنقدر زیاد باشد. * مجموعههای درمانی در صفوف مقدم مبارزه بودند و فداکاری کردند و زبان قاصر از بیان این فداکاری است. پشت سر آنان همین داوطلبان بودند که پشتیبانی کردند. * عدهای از مردم در ماجرای شیوع به شدت آسیب دیدند و این را باید جبران کرد. این را باید مردم جبران کنند، نمیتوان همه بار را بر دوش دولت و نهادهای شبهدولتی گذاشت، آنها هم وظایفی دارند که باید انجام دهند، اما کافی نیست و خود مردم هم میتوانند کمک کنند. * در ایام محرم که برخی هیئت ها اطعامی * وقتی دشمنی زیاد میشود باید همکاری هم زیاد شود. دشمنان درصدند ملت ایران را اذیت کنند وقتی میخواهند چنین کنند، باید همه نیروهایمان را جمع کنیم و در برابرشان بایستیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VazirNitro ارسال شده در July 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2020 سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی بود اینا ؟ |: در 2 ساعت قبل، BallasLeader گفته است: بازین کن عزیز اگر دقت کنید من بهتان گفتم Bro /Gro شما در اوز از CMD /Benddown استفاده کردید و نظم ایونت رو خراب کردید ببین در چه حد فشاری هستی که از این حرکت اسکرین شات گرفتی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در July 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2020 با سلام خدمتِ شاکی محترم @JohnShelby فرد مربوطه @BallasLeader 24 ساعت فرصت برای فرستادن مدارک را دارا میباشد. (فیلم از قسمتی که با ایشون دوئل دادید) *در ضمن، بی احترامی در تاپیک ها با برخورد شدید همراه خواهد بود. http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PeRilouS ارسال شده در July 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2020 فیلم duel/ http://8upload.ir/uploads/f90448207.mp4 پلیر مورد نظر بدلیل Gro/ نکردن کیل شده و بجای CMD یه Gro/ از benddown استفاده کرده NiggaZ Wit AttitudeS TeZCaS Family PeRilouS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SalkhordeyeMariz ارسال شده در July 31, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2020 با سلام بنده درحال رفتن برای /Gro کردن بودم که ایشون با مشت به جونم افتادن .Sometimes we perceive things as what we want them to be instead of what they actually are لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در August 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2020 شما اول باید HP می دادید بعد صبر می کردید تا فرد مورد نظر کناره دیوار Gro کنه ولی به دلیل کم صبری، ناحقی کرده اید، یه چیز دیگه خوب اصلا چرا شما ایشون رو با مشت کیل دادید؟ ایشون میخواستند بروند که شما با مشت به جونه ایشون افتادید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در August 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2020 با سلام خدمتِ شاکی محترم @JohnShelby شکایتِ شما قبول شد! فرد مربوطه 3 روز از بازی محروم شدند. +بسته شد. http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده