BarboDamage ارسال شده در July 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2020 من ویندوزم مشکل داشت ک یه بار پاک کردم و دوباره ریختمش الانم بازی هم انلاین و هم افلاین خییییلی لگه کمک کنید لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در July 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2020 در 53 دقیقه قبل، BarboDamage گفته است: من ویندوزم مشکل داشت ک یه بار پاک کردم و دوباره ریختمش الانم بازی هم انلاین و هم افلاین خییییلی لگه کمک کنید لطفا اطیمینان حاصل کن که تمام پیش نیاز های بازی رو داری. یه بار وای فای خاموش روشن کن(میدونم هیچ ربطی نداره به ویندوز عوض کردن ولی بعضی مواقع من لگ شدیدددد میشم که تنها راه حلش خاموش روشن کردنه تا ای پی عوض بشه) نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در July 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2020 در ۱ ساعت قبل، BarboDamage گفته است: من ویندوزم مشکل داشت ک یه بار پاک کردم و دوباره ریختمش الانم بازی هم انلاین و هم افلاین خییییلی لگه کمک کنید لطفا سیستمت سالمه؟ مشکلی نداره؟ نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BarboDamage ارسال شده در July 30, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2020 در 3 ساعت قبل، AbbasMZ گفته است: سیستمت سالمه؟ مشکلی نداره؟ اره سالمه میگم ۳ روز پیش بازی میکردم ویندوزم یجوری شد که هی صفحه مانیتور رنگی رنگی میشد و پی سی ریست میشد در 3 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: اطیمینان حاصل کن که تمام پیش نیاز های بازی رو داری. یه بار وای فای خاموش روشن کن(میدونم هیچ ربطی نداره به ویندوز عوض کردن ولی بعضی مواقع من لگ شدیدددد میشم که تنها راه حلش خاموش روشن کردنه تا ای پی عوض بشه) یادمه وقتی چن ماه پیش ویندوز عوض کردم اینجوری بود ک رفتم سرچ کردم یه فایلی بود اونو پاک کردم درست شد الان هر چی میگردم اون سایتی که اینارو توضیح داده بودو پیدا نمیکنم در 3 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: اطیمینان حاصل کن که تمام پیش نیاز های بازی رو داری. یه بار وای فای خاموش روشن کن(میدونم هیچ ربطی نداره به ویندوز عوض کردن ولی بعضی مواقع من لگ شدیدددد میشم که تنها راه حلش خاموش روشن کردنه تا ای پی عوض بشه) بعدشم اصن من افلاینشم بازی میکنم لگه انگار slow motion ه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در July 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2020 در 3 دقیقه قبل، BarboDamage گفته است: پی سی ریست میشد احتمالا پاورت مشکل داره، اگر کلا سیستمت گیر میکنه دیر بالا میاره حتما نشون بده به یه نفر نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در July 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2020 در 11 دقیقه قبل، BarboDamage گفته است: اره سالمه میگم ۳ روز پیش بازی میکردم ویندوزم یجوری شد که هی صفحه مانیتور رنگی رنگی میشد و پی سی ریست میشد یادمه وقتی چن ماه پیش ویندوز عوض کردم اینجوری بود ک رفتم سرچ کردم یه فایلی بود اونو پاک کردم درست شد الان هر چی میگردم اون سایتی که اینارو توضیح داده بودو پیدا نمیکنم بعدشم اصن من افلاینشم بازی میکنم لگه انگار slow motion ه ویندوز 10 هستی؟ نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در July 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2020 داش یه درایور گرافیک نصب کن وسلام نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BarboDamage ارسال شده در July 30, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2020 در 4 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: ویندوز 10 هستی؟ اره در 4 ساعت قبل، AbbasMZ گفته است: احتمالا پاورت مشکل داره، اگر کلا سیستمت گیر میکنه دیر بالا میاره حتما نشون بده به یه نفر نه داش سیستم اوکیه فقط مشکل بازیه میگم دفعه قبلم ک ویندوزم ریختم اینجوری بود یه چی پاک کردم درست شد در 4 ساعت قبل، Luciano گفته است: داش یه درایور گرافیک نصب کن وسلام اخه همه چی سالمه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iRexa ارسال شده در August 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۹ در 20:48، Luciano گفته است: داش یه درایور گرافیک نصب کن وسلام 2 نقل قول +الّلهُمَّ صَلّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ+ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در October 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۲۴ در 08:52، Panahi گفته است: بهترین ویندوز، ویندوز 7 هستش. 10 نصب نکن که همیشه به یه مشکل میخوری. خیلی راحت و ساده 7 نصب کن. با اینکه این پست واسه خیلی وقت پیشه اما باز با حرفت بسیار موافق تنها مشکلی که خیلیا در این رابطه دارن همینه!!! حتی خودم که سیستمم بالاست اما گرافیکم انبورد قدیمی 128MB هست . که لگ ندارم اما با ماشن ایینفرنوز مشکل دارم ! نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealBadMan ارسال شده در October 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۹ در 20:48، Luciano گفته است: داش یه درایور گرافیک نصب کن وسلام والا مال چن ماه پیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در October 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2020 در 9 دقیقه قبل، Panahi گفته است: داش اونایی که گرافیک ندارن چیکارکنن ؟؟؟ درایور on board اشو نصب میکنه نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در October 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2020 در 31 دقیقه قبل، Panahi گفته است: یا اخی حرفتو فارسی اصیل بگو تا بیام 1 نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در October 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2020 در 1 ساعت قبل، Panahi گفته است: شریف در 1 ساعت قبل، Panahi گفته است: حقیر در 1 ساعت قبل، Panahi گفته است: تشکر عربی عه نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PooyaTR ارسال شده در October 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2020 در 4 دقیقه قبل، Panahi گفته است: محترم محترم شوهر کرد 4 تا هم بچه داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carroll ارسال شده در October 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2020 در 27 دقیقه قبل، Makhmal گفته است: محترم شوهر کرد 4 تا هم بچه داره اماره همرو داریا 1 نقل قول Nw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در October 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2020 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۷/۲۲ در 18:07، Panahi گفته است: ای برادر شریف. به پیام خصوصی مراجعه فرمائید و به بنده حقیر راه حلی ارائه دهید زیرا FPS بنده زیر 15 می باشد و نمی توانم در Paintball شرکت کنم تشکر از برنامه Wise Game Booster استفاده کن. Game booster های دیگه هم وجود داره ولی من در کل از این راضی هستم. ویرایش شده October 18, 2020 توسط 83mehrdad83 نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.