Universe ارسال شده در September 8 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام وقت شما بخیر. ادمین Abbas شکایت بنده از ادمین Buddy را به اشتباه رد کرده اند. موضوع این بوده که ادمین Buddy من رو بی دلیل Respawn دادند. درحالی که بنده توهین یا فحاشی در میکروفون نکردم. صدای ناهنجار در نیاوردم. کل کل یا ایجاد بحث نکردم. عملا هیچ کاری خلاف آنچه در قوانین عمومی سرور ذکر شده انجام نداده ام. ایشون کاملا به اشتباه من رو Respawn دادند. نکنه ادمین Buddy یه وقت جعل مدرک کرده باشند. هیچ چیز دور از انتظار نیست. لطفاً پیگیری فرمایید. من هیچ کاری نکردم. • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده September 8 توسط Universe 4 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/135452-%D8%B1%D8%AF-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-abbas/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست Terible ارسال شده در September 9 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در September 9 درود و احترام 11 ساعت قبل، Universe گفته است: نکنه ادمین Buddy یه وقت جعل مدرک کرده باشند. هیچ چیز دور از انتظار نیست. طبق قانون ذیل شکایت شما رد شد: لطفاً از هرگونه توهین، کنایه، بی احترامی، اسپم و موارد اضافی خودداری نمایید! (شکایت به صورت خودکار رد خواهد شد و به هیچ وجه امکان پیگیری مجدد آن وجود نخواهد داشت) در صورت تکرار هرگونه گزارش بی مورد قانون ذیل بر روی شما اعمال میشود: نکته: در صورت شکایت از سرپرست و پاسخگوی شکایات ادمین در صورتی که شکایت بی مورد باشد و شما بی دلیل یا جهت اتلاف وقت شکایت بکنید در بازی ممکن است به تعداد روز های بالا محروم شوید. با توجه به سابقه درخشانی که در حساب کاربری شما دیده میشه، بهتره روی شخصیت (رفتار و گفتار) خود نسبت به حضور بازیکنان در مکان های عمومی دقت نظر بفرمایید. +بسته شد 8 1 1 باشد که عاقل و رستگار شویم لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/135452-%D8%B1%D8%AF-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-abbas/#findComment-1397537 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده