Dihan ارسال شده در July 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2020 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: • مدارک (فیلم یا عکس): فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: به سلام ، بنده نزدیک 1 ماه هست که درخواستم قبول شده در فکشن اف بی آی ولی لیدر محترم فکشن نه به من اطلاع دادند که چه روزی و چه ساعتی نوبت تستم هست و نه وقتی که میرم پیشش نوبت تستم رو بپرسم به بنده پاسخ میدن که چون اومدین دنبالم درخواستتون لغو میشه و متاسفانه کسایی که از آشنا و دوستان ایشون هستن بدون ارسال پست و یا اینکه کسایی که چند هفته بعد از بنده پست ارسال کردند رو قبول میکنن ، سری قبل به جناب مهدی ( مسئول اونر ها ) به ایشون گزارش دادم و ایشون جناب احسان رو آوردن و گفتن هر موقع فکشن خالی شد از بنده تست بگیرن و ایشون هم گفتند چشم ، 1 هفته پیش فکشن اف بی آی 4 نفر جای خالی داشت و باز هم اینبار کسایی که پست جدید ارسال کرده بودن رو وارد فکشن کردن این لیدر محترم ولی نوبت بنده نرسیده هنوز ، 3 روز پیش آقای احسان دنبال بنده اومدن که وسط حرف سیستم کرش خورد و اینترنت چند ساعتی آفلاین شد ، بعد از آنلاین شدن به سمت ایشون رفتم برای تست و گفتن که 1 نفر اسلات مونده اون مخصوص شماست فقط منتها فردا تست میگیرم ازت ،گفتم باشه چشم ، فرداش 24 ساعت بکوب آنلاین شدم و ایشون نیومدن ، امروز هم 1 نفر جایگزینی که طبق گفته ی ایشون برا تست گرفتن از بنده بود کسی که پست جدید ارسال کرده رو دعوت کردند ، چرا ایشون رفیق بازی میکنن ؟ چرا ایشون قول میدن و به قولشون عمل نمیکنن ؟ چرا بنده باید هم 1 ماه منتظر بمونم و هم مورد تمسخر ایشون باشم ؟ ، مدرک 1 روز منتظر لیدر بودن و به قولش عمل نکردن ، 10 صبح الی 12 شب • مدارک (فیلم یا عکس): در 7 ساعت قبل، matrixd1 گفته است: فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: • مدارک (فیلم یا عکس): فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: به سلام ، بنده نزدیک 1 ماه هست که درخواستم قبول شده در فکشن اف بی آی ولی لیدر محترم فکشن نه به من اطلاع دادند که چه روزی و چه ساعتی نوبت تستم هست و نه وقتی که میرم پیشش نوبت تستم رو بپرسم به بنده پاسخ میدن که چون اومدین دنبالم درخواستتون لغو میشه و متاسفانه کسایی که از آشنا و دوستان ایشون هستن بدون ارسال پست و یا اینکه کسایی که چند هفته بعد از بنده پست ارسال کردند رو قبول میکنن ، سری قبل به جناب مهدی ( مسئول اونر ها ) به ایشون گزارش دادم و ایشون جناب احسان رو آوردن و گفتن هر موقع فکشن خالی شد از بنده تست بگیرن و ایشون هم گفتند چشم ، 1 هفته پیش فکشن اف بی آی 4 نفر جای خالی داشت و باز هم اینبار کسایی که پست جدید ارسال کرده بودن رو وارد فکشن کردن این لیدر محترم ولی نوبت بنده نرسیده هنوز ، 3 روز پیش آقای احسان دنبال بنده اومدن که وسط حرف سیستم کرش خورد و اینترنت چند ساعتی آفلاین شد ، بعد از آنلاین شدن به سمت ایشون رفتم برای تست و گفتن که 1 نفر اسلات مونده اون مخصوص شماست فقط منتها فردا تست میگیرم ازت ،گفتم باشه چشم ، فرداش 24 ساعت بکوب آنلاین شدم و ایشون نیومدن ، امروز هم 1 نفر جایگزینی که طبق گفته ی ایشون برا تست گرفتن از بنده بود کسی که پست جدید ارسال کرده رو دعوت کردند ، چرا ایشون رفیق بازی میکنن ؟ چرا ایشون قول میدن و به قولشون عمل نمیکنن ؟ چرا بنده باید هم 1 ماه منتظر بمونم و هم مورد تمسخر ایشون باشم ؟ ، مدرک 1 روز منتظر لیدر بودن و به قولش عمل نکردن ، 10 صبح الی 12 شب • مدارک (فیلم یا عکس): این شکایت پس گرفته میشه در 7 ساعت قبل، matrixd1 گفته است: فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: • مدارک (فیلم یا عکس): فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: به سلام ، بنده نزدیک 1 ماه هست که درخواستم قبول شده در فکشن اف بی آی ولی لیدر محترم فکشن نه به من اطلاع دادند که چه روزی و چه ساعتی نوبت تستم هست و نه وقتی که میرم پیشش نوبت تستم رو بپرسم به بنده پاسخ میدن که چون اومدین دنبالم درخواستتون لغو میشه و متاسفانه کسایی که از آشنا و دوستان ایشون هستن بدون ارسال پست و یا اینکه کسایی که چند هفته بعد از بنده پست ارسال کردند رو قبول میکنن ، سری قبل به جناب مهدی ( مسئول اونر ها ) به ایشون گزارش دادم و ایشون جناب احسان رو آوردن و گفتن هر موقع فکشن خالی شد از بنده تست بگیرن و ایشون هم گفتند چشم ، 1 هفته پیش فکشن اف بی آی 4 نفر جای خالی داشت و باز هم اینبار کسایی که پست جدید ارسال کرده بودن رو وارد فکشن کردن این لیدر محترم ولی نوبت بنده نرسیده هنوز ، 3 روز پیش آقای احسان دنبال بنده اومدن که وسط حرف سیستم کرش خورد و اینترنت چند ساعتی آفلاین شد ، بعد از آنلاین شدن به سمت ایشون رفتم برای تست و گفتن که 1 نفر اسلات مونده اون مخصوص شماست فقط منتها فردا تست میگیرم ازت ،گفتم باشه چشم ، فرداش 24 ساعت بکوب آنلاین شدم و ایشون نیومدن ، امروز هم 1 نفر جایگزینی که طبق گفته ی ایشون برا تست گرفتن از بنده بود کسی که پست جدید ارسال کرده رو دعوت کردند ، چرا ایشون رفیق بازی میکنن ؟ چرا ایشون قول میدن و به قولشون عمل نمیکنن ؟ چرا بنده باید هم 1 ماه منتظر بمونم و هم مورد تمسخر ایشون باشم ؟ ، مدرک 1 روز منتظر لیدر بودن و به قولش عمل نکردن ، 10 صبح الی 12 شب • مدارک (فیلم یا عکس): این شکایت پس گرفته میشه بنده شکایتمو پس میگیرم. >>> Mutsuz Oğul <<< تورا بس منتظر ماندم ، اوتاندی لحظه لر منن بدان دوست دارم ، اینان بو یاشلی گوزلردن سفر از تو گذر از تو ، فقط یول گوزلمخ منن فقط با یک نگاه تو ، اوچاردی غصه لر منن لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/13537-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D9%84%DB%8C%D8%AF%D8%B1-fbi-%D8%A2%D9%82%D8%A7%DB%8C-ehsan/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HadiNT ارسال شده در July 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2020 +بسته شد. Hadi NT لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/13537-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D9%84%DB%8C%D8%AF%D8%B1-fbi-%D8%A2%D9%82%D8%A7%DB%8C-ehsan/#findComment-145169 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده