LukeCage ارسال شده در July 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: --- • توضیحات: در تصاویر مشخصه و در بالای تصاویر توضیحات لازم داده شد. • مدارک (فیلم یا عکس): تو این تصویر ایشون دیر متوجه هلپمی بنده شدن ظاهرا! و دیر پاسخ دادن و بعد از اینکه اومدن هنوز بنده سوالمو نپرسیدم ایشون شروع کردن به توضیح دادن در مورده رفرال ! و همینجوری ادامه دادن با اینکه سوالمو پرسیده بودم! اینجا بنده ازشون پرسیدم که راجبه چی حرف میزنید باز هم بی اعتنا به سوالی که در ابتدای هلپمی پرسیده بودم، بودن! و در آخر هم از من میپرسن سوالتون چی بود!!!؟ واقعا دیگه نمیدونم چی بگم. با تشکر! ویرایش شده July 27, 2020 توسط Cuthbert 2 1 تو یه بازنده نیستی... اگه تو تاریک ترین لحظات لبخندت رو نباختی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aminw ارسال شده در July 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2020 با سلام خدمتِ شاکی محترم هلپر مربوطِ 24 ساعت مهلت برای ارسال مدارک و دفاعیه دارا میباشد... هلپرِ مربوطه برای دیر پاسخ دادن, اخطار دریافت کردند. باید هلپرِ مربوطه تمرکزِ خود را برای کمک به شما میداد که برای این هم اخطار دریافت کردند. بسته شد. ...Be Patient رفیق پرچممون بالاست, بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن... ...Revenge isn't in my plans. You will fuck yourself on your own انقام تویِ برنامه من نیست. تو خودت خودتو به گند میکشی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده