Legendary ارسال شده در دیروز در 15:24 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 15:24 |___________صندلی داغ با حضور Agera___________| @MichaelCorleone به نام خـــدا؛ سوال اول ما از آقا امیر: بنظر شما خانم الرا و آقای کسرا زوج خوبی هستند؟ سوال دوم ما از آقا امیر: هدف شما در بازی چیست؟ سوال سوم ما از آقا امیر: اولین بار در بازی در مکان شغل شریف راننده کامیون کنار پمپ بنزین آن با لامبورگینی دیدمت چه حسی داشتی؟ سوال چهارم ما از آقا امیر: بنظر شما بهترین اقلیت Department کدام است؟ سوال پنجم از آقا امیر: کدوم ماشین بهترینه از لحاظ محکمی؟ سوال شیشم از آقا امیر: چقدر منو دوست داری؟ سوال هفتم از آقا امیر: از یک تا ده بهم چند میدی؟ سوال هشتم از آقا امیر: BMW E60 یا Lamborghini Aventador SV؟ سوال نهم از آقا امیر: برای چه کم به بازی میای نسبت به قبل پلی دادنت زیاد نیست؟ سوال دهم از آقا امیر: تا حالا دوست دختر داشتی؟ سوال یازدهم از آقا امیر: وقتی بیکاری چکار میکنی؟ و سوال آخر: این ایموجی رو وقتی میبینی 🐷 یاد کی میوفتی؟ |______________اتمام سوالات من ______________| ☠𝕃𝕖𝕘𝕖𝕟𝕕𝕒𝕣𝕪☠ هرجا دلت شکست تیکه هاشو خودت جمع کن تا کسی منت دست زخمیشو ب رُخِت نکشه لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/135122-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-agera/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MichaelCorleone ارسال شده در دیروز در 16:50 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 16:50 ۱ ساعت قبل، Legendary گفته است: |___________صندلی داغ با حضور Agera___________| @MichaelCorleone به نام خـــدا؛ سوال اول ما از آقا امیر: بنظر شما خانم الرا و آقای کسرا زوج خوبی هستند؟ والا اطلاعی ندارم در این خصوص. سوال دوم ما از آقا امیر: هدف شما در بازی چیست؟ سرگرمی و وقت گذروندن وقت اضافی. سوال سوم ما از آقا امیر: اولین بار در بازی در مکان شغل شریف راننده کامیون کنار پمپ بنزین آن با لامبورگینی دیدمت چه حسی داشتی؟ داداش فکر کنم جریانو برعکس تعریف کردی😂 سوال چهارم ما از آقا امیر: بنظر شما بهترین اقلیت Department کدام است؟ LSPD با لیدریه @MILADemon سوال پنجم از آقا امیر: کدوم ماشین بهترینه از لحاظ محکمی؟ سدلرو هستم. سوال شیشم از آقا امیر: چقدر منو دوست داری؟ زیاد عشقم🫶 سوال هفتم از آقا امیر: از یک تا ده بهم چند میدی؟ معرفتی 10 اخلاقی ام 10 سوال هشتم از آقا امیر: BMW E60 یا Lamborghini Aventador SV؟ E60 On top سوال نهم از آقا امیر: برای چه کم به بازی میای نسبت به قبل پلی دادنت زیاد نیست؟ خیلی برام جذابیت نداره گیم مثل اوایل سوال دهم از آقا امیر: تا حالا دوست دختر داشتی؟ یس سوال یازدهم از آقا امیر: وقتی بیکاری چکار میکنی؟ آرساکیا و شاید موتور سواری. و سوال آخر: این ایموجی رو وقتی میبینی 🐷 یاد کی میوفتی؟ استاد @LoganWalker |______________اتمام سوالات من ______________| مرسی از داش ممد گل برای سوالای عالیش👍 2 My Account .A lot of money is never earned cleanly لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/135122-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-agera/#findComment-1394393 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری