OmGPlays ارسال شده در July 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم • توضیحات: من و دوستان داشتیم یک مراسم رو اجرا میکردیم منم مسول بودم گان کشیدم داشتم تو هوا تیر میزدم که مهیار به یه FBI گفت که منو /firsk کنه که به این کاری ندارم ولی واکنش بعدش واسم جالبه • مدارک (فیلم یا عکس): http://uupload.ir/view/1f6q_asssssss.rar/ شکایتم را پس میگیرم هی تو! از اینکه امروز مورد توجه همه ای, خوشحال نباش تیتر اول روزنامه, فردا کاغذ باطله است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در July 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2020 با سلام، درسته به بنده مربوط نمیشه ولی توی مدارک دقت کنید اون شخص Mahyar87 هست و فکر کنم اشتباه شکایت کردید. 2 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در July 27, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2020 بسته شد. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده