Pooriya80 ارسال شده در July 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- • توضیحات: سلام خسته نباشید بنده 9 روز مرخصی گرفتم و ایشون ( @Jackson ) که لیدر مدیک هستن درخواست مرخصی بنده رو قبول کردن و طبق قوانین اگر فردی تا 3 روز بعد از مرخصی اش آنلاین نشود باید با 80FP از اقلیت خارج شود اما تاریخ پایان مرخصی بنده 24 - 7 - 2020 بودن که دیروز جمعه بود اما من امروز که وارد بازی شدم دیدم 80FP شدم و از اقلیت اخراج شدم در حالی که ایشون باید تا 3 روز آنیده یعنی تا 27 - 7 - 2020 صبر مبکردن و درصورتی که بنده آنلاین نشدم 80FP میکردن لطفا رسیدگی کنید • مدارک (فیلم یا عکس): -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ویرایش شده July 25, 2020 توسط Pooriya80 قبلا بین دوستات میگشتی لاشی پیدا میکردی الان باید بین لاشی ها بگردی دوست پیدا کنی!! --- --- Everyone has weaknesses, but I’m not everyone لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HadiNT ارسال شده در July 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2020 با سلام خدمتِ شاکی محترم @Pooriya80 شکایتِ شما پذیرفته شد، لیدرِ مربوطه یک SV دریافت کردند. شما نیز به اقلیت امدادگران باز خواهید گشت. موفق باشید. +بسته شد. Hadi NT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده