رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: hossin__84.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: ghadi05.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم

• توضیحات: سلام خدمت دوستان من توی جیل بودم این آقا امد گفت ۱۵۰کی پول بزن تا بیل سل بدم داشت بیل را بالا استند سل میداد.

لطفا پیگیری کنید.

یاحق.

• مدارک (فیلم یا عکس): 2bfd03_26agsa-mp-2026-09-03-17-07-48-617

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/134796-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-ghadi05/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام و احترام فراوان

می‌خواستم در مورد گزارشی که علیه بنده ثبت شده توضیحی ارائه کنم.

بنده در چت یک عدد بالاتر از استند گفتم، اما صرفاً گفتن یک عدد در چت به معنی انجام معامله یا قطعی بودن فروش با آن قیمت نیست. هیچ معامله‌ای با شخص گزارش‌دهنده انجام نشد و هیچ چیزی با آن قیمت فروخته نشد.

بنده اصلاً برای معامله با ایشان آنجا نبودم و برای شخص دیگری در آن محل حضور داشتم و می‌خواستم با فرد دیگری صحبت کنم، اما ایشان مرتب اسپم می‌کردند و درخواست داشتند که به ایشان سل بدهم، بدون اینکه قیمت مشخصی نیز تعیین کنند.

اگر اعلام یک قیمت به‌تنهایی هم خلاف قوانین محسوب می‌شود، تقاضا دارم با توجه به کل مکالمه و شرایط موجود بررسی شود و با توجه به اینکه هیچ معامله‌ای انجام نشده، صرفاً بر اساس گفتن یک عدد تصمیم به بن گرفته نشود و شرایط مکالمه نیز در نظر گرفته شود.

ممنون از وقتی که برای بررسی این موضوع می‌گذارید.

Ghadi05

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/134796-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-ghadi05/#findComment-1391496

سلام مجدد

در قوانین نوشته شده:

نقل قول

برای مواردی مانند ماشین، کارت هدیه، و ... که حداقل/حداکثر قیمت توسط سیستم تعیین شده است اگر بالاتر یا پایین‌تر از مقدار تعیین شده معامله‌ای صورت پذیرد، کلاهبرداری محسوب می‌شود. (تبادل کالا و همچنین فروش خانه بالاتر از استاندارد ایرادی ندارد)

با توجه به اینکه هیچ معامله ای با قیمت بالاتر از استند انجام نشده و صرفاً یک عدد در چت گفته شده، درخواست دارم این مورد بر اساس همین قانون بررسی شود.

همچنین در قوانین آمده است:

نقل قول

در صورت شکایت بی مورد و الکی مجازات خواهید شد. (بین 5 تا 30 روز محرومیت)

در صورت تشخیص بی مورد بودن این گزارش،خواهشمندم این موضوع نیز مطابق قوانین بررسی شود.تصمیم نهایی را به ادمین مربوطه واگذار می کنم.

سپاسگزارم از اینکه به صحبت های بنده توجه کردید.

Ghadi05

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/134796-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-ghadi05/#findComment-1392008

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...