AbneR ارسال شده در July 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2020 سپهر ناموصا ت یکی نرو ک موز دراز کجا میری خو نقل قول هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rayson ارسال شده در July 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2020 Good luck نقل قول ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tupac ارسال شده در July 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2020 Bb نقل قول .R. I. P لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarkSky ارسال شده در July 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2020 خدا وکیلی 85 میدم نرو در 5 ساعت قبل، Luciano گفته است: خب خب دیگه حرکی یه اومد داره یه رفت بعده 3.5 سال دیگه رفعه ضحمت میکنیم رامین مهدی برای دعوا هایی که شد متاسفم هر سمون فش خوردیم تیکه سنگین بیخیال امید وارم یادتون بره بردیا که بغل خودمه میزنم تو سرش عرفان و ممد کلنتون و راه بندازین حال کنین، ممد اونا که بت گفتم همش چرت و پرت بود راه خودت بهتر بود. عرفان کلن و نتوسم میدونم خیلی دوست داشتی دوباره جم شیم اما مثل اینکه هیچ وقت قسمت نبوده علی و رضا با اینکه تازگیا باهم رفیق شده بودیم اما جفتتون از رفاقت کم نزاشتین و دیگر اگه کسی رو جا انداختم شرمنده خداحافظه همگی ...... Luciano این فیلم میکس کردم حال کنید یکم البته کلی عکس از بکس داشتم که همشو ویندز تر زد توش کیفیتش کم شد http://uupload.ir/view/ucts_lastride.mkv/ @Hitter , @Tahdid , @Tahekhat , @TheVisage , @DarkSky , @BuTleR , @BiGMAMAD , @Xeroud , .... نقل قول Nichts lässt die Erde so weitläufig erscheinen, dass Freunde in einiger Entfernung die Breiten- und Längengrade erreichen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در July 24, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2020 در 9 ساعت قبل، Original گفته است: همه بهم گفتن نوب گانر نوب گانر کمک نکردن فقط تو کمک کردی بهم باشد که یه روز تو به یکی یاد بدی در 7 ساعت قبل، Abner گفته است: سپهر ناموصا ت یکی نرو ک موز دراز کجا میری خو حال ندارم دیگه /" در 6 ساعت قبل، JayZ گفته است: Good luck مرسی در 6 ساعت قبل، Gloomy گفته است: Bb بای در 6 ساعت قبل، DarkSky گفته است: خدا وکیلی 85 میدم نرو اگه ۱۰۰ بدی فکرامو میکنم در 25 دقیقه قبل، ZedOne گفته است: ههیییی همه یکی بای میدن تو هم برو انشالله تو زندگی موفق باشی By 4 ever ایشالا توهم یه گانر خوب میشی سرور میخوانت بای در 12 ساعت قبل، SuperMAN گفته است: واتدف؟ مگه من اجازه میدم -____- برا چی میخوای بری مگه میشه تازه بهم گانری یاد داده بودی =/ تمرین که نمیکنی چه فایده ای داره 1 نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در July 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2020 در 35 دقیقه قبل، Luciano گفته است: باشد که یه روز تو به یکی یاد بدی حال ندارم دیگه /" مرسی بای اگه ۱۰۰ بدی فکرامو میکنم ایشالا توهم یه گانر خوب میشی سرور میخوانت بای تمرین که نمیکنی چه فایده ای داره اپدیت اومد بک میدی؟ نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در July 24, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2020 در 24 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: اپدیت اومد بک میدی؟ نمودی مارا /" نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در July 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2020 (ویرایش شده) کلیپی که درست کردی خیلی خوب شده بود برای من اون تیکه Freewave عالی بود❤ ویرایش شده July 24, 2020 توسط BuTleR نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در July 24, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2020 در 22 دقیقه قبل، BuTleR گفته است: کلیپی که درست کردی خیلی خوب شده بود برای من اون تیکه Freewave عالی بود❤ نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در July 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2020 در ۱ ساعت قبل، Luciano گفته است: نمودی مارا /" آپدیت اومد بک بده دیه بهترین روز آرساکیایی همه ی ما البته نزدیکه نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در July 24, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2020 در 12 ساعت قبل، GelofeN گفته است: من نبودم خداحافظی نمیکنم گمشو باوو گفتم که و بقیه دیگه زیاد بودین حال نداشتم سه ساعت بنویسم حالا چرا قهر میکنی ؟ تو فیلم که اصن اسمتو بردم -__- موفق باشی در 31 دقیقه قبل، Original گفته است: آپدیت اومد بک بده دیه بهترین روز آرساکیایی همه ی ما البته نزدیکه اگه جای شما بودم بجا لحظه شماری برای اپدیت به تاریخ یه نگاه مینداختم نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Many ارسال شده در July 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2020 کجا نقل قول End# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در July 24, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2020 در 1 دقیقه قبل، Many گفته است: کجا دمه بقالی نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Many ارسال شده در July 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2020 در 1 دقیقه قبل، Luciano گفته است: دمه بقالی قبل اذان برگردیا نقل قول End# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در July 24, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2020 در 4 دقیقه قبل، Many گفته است: قبل اذان برگردیا نمیشه میخوام برم مسجد خدا بدش میاد /'' در 5 دقیقه قبل، ZedOne گفته است: حالا چرا عجله داری واس بیام gsf ی وار بزنیم بعد بروالبته اگه این @Tig بیاد تست مارو بگیره حتما نیاز نیست از پله سوم چارم شرو کنی یکی یکی برو اما خودتو جلو بعضیا کوچیک نکن میتونی از فمیلیای ضعیف تر شرو کنی اما محکم بری جلو نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tig ارسال شده در July 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2020 در 12 دقیقه قبل، ZedOne گفته است: حالا چرا عجله داری واس بیام gsf ی وار بزنیم بعد بروالبته اگه این @Tig بیاد تست مارو بگیره اخییی دلم به تاب توب افتاد عزیزکم نقل قول ✤✤✤ ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ GOD ┛━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┗ ✤✤✤ << >> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ravager ارسال شده در July 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2020 در 1 دقیقه قبل، Tig گفته است: اخییی دلم به تاب توب افتاد عزیزکم تو بیا تست ما رو بگیر نمیخاد دلت به تاب و توب بیوفته نقل قول من همینم که هستم نمیخوره نصیحت به دردم لوتیم عقیدم یه لبخند بقیه رو نبینم بترسن عا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در July 24, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2020 در 38 دقیقه قبل، Tig گفته است: اخییی دلم به تاب توب افتاد عزیزکم اوهکی کی دلش به تاب و توب افتاده 1 نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در July 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2020 در 2 ساعت قبل، Luciano گفته است: تو فیلم که اصن اسمتو بردم نیاوردی نقل قول ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tig ارسال شده در July 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2020 در 2 ساعت قبل، Ravager گفته است: تو بیا تست ما رو بگیر نمیخاد دلت به تاب و توب بیوفته بیا دلم برا تو ام رفت نبینم غمتو 2 نقل قول ✤✤✤ ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ GOD ┛━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┗ ✤✤✤ << >> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در July 24, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2020 در 14 دقیقه قبل، TheVisage گفته است: کجا؟ میدونم گفتم کلن و میزنم خب میدونی قبول کردم اونا که گفتی امیدوارم رابطت با مهدی اوکی شه باز نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iRexa ارسال شده در July 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2020 با آرزوی موفقیت 1 نقل قول +الّلهُمَّ صَلّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ+ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PeRilouS ارسال شده در July 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۲ در 10:48، Luciano گفته است: خب خب دیگه حرکی یه اومد داره یه رفت بعده 3.5 سال دیگه رفعه ضحمت میکنیم رامین مهدی برای دعوا هایی که شد متاسفم هر سمون فش خوردیم تیکه سنگین بیخیال امید وارم یادتون بره بردیا که بغل خودمه میزنم تو سرش عرفان و ممد کلنتون و راه بندازین حال کنین، ممد اونا که بت گفتم همش چرت و پرت بود راه خودت بهتر بود. عرفان کلن و نتوسم میدونم خیلی دوست داشتی دوباره جم شیم اما مثل اینکه هیچ وقت قسمت نبوده علی و رضا با اینکه تازگیا باهم رفیق شده بودیم اما جفتتون از رفاقت کم نزاشتین و دیگر اگه کسی رو جا انداختم شرمنده خداحافظه همگی ...... Luciano این فیلم میکس کردم حال کنید یکم البته کلی عکس از بکس داشتم که همشو ویندز تر زد توش کیفیتش کم شد منو یادت رف؟ رفیقتو یادت رفت ؟ Amoo___BIG ام change دادم نام رو هرجا در بری خودم شخسن میام دنبالت نقل قول NiggaZ Wit AttitudeS TeZCaS Family PeRilouS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در July 27, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2020 در ۱ ساعت قبل، BallasLeader گفته است: منو یادت رف؟ رفیقتو یادت رفت ؟ Amoo___BIG ام change دادم نام رو هرجا در بری خودم شخسن میام دنبالت باوو یه غلطی کردیم اینوایتت ندادیم ناموسا /" نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PeRilouS ارسال شده در July 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۶ در 12:33، Luciano گفته است: در در ۱۳۹۹/۵/۶ در 11:27، BallasLeader گفته است: باوو یه غلطی کردیم اینوایتت ندادیم ناموسا /" حالا کجا میری؟ نقل قول NiggaZ Wit AttitudeS TeZCaS Family PeRilouS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.