Set ارسال شده در چهارشنبه در 07:23 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 07:23 (ویرایش شده) عرض ادب احترام خدمت تمامی بیننده های این تاپیک مخصوصا اقای @MuTe چند ساله با آرساکیاگیم آشنا شدی؟ اسم واقعیت چیه؟ چند سالته؟ اهل کجایی؟ بهترین اقلیتی که تاحالا بودی؟ بهترین کلن؟ بهترین رفیقت؟ چند ساله داری پلی میدی؟ معمولاً اوقات فراغتت رو چطور میگذرونی؟ بیشتر اهل آنلاین بودنی یا دنیای واقعی؟ موسیقی، فیلم یا کتاب؟ کدوم برات جذابتره؟ اگه بخوای خودت رو در سه کلمه توصیف کنی، چی میگی؟ به نظرت مهمترین ویژگی یک دوست خوب چیه؟ تا حالا شده نظرت عوض بشه بعد از بحث با بقیه؟ بهترین شهری که بهش سفر کردی چی بوده؟ تو سختیات کی کنارت بوده؟ ویرایش شده چهارشنبه در 07:25 توسط Set اشتباه تایپی! 1 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/134434-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-mute/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MuTe ارسال شده در چهارشنبه در 07:52 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 07:52 (ویرایش شده) 31 دقیقه قبل، Set گفته است: عرض ادب احترام خدمت تمامی بیننده های این تاپیک مخصوصا اقای @MuTe چند ساله با آرساکیاگیم آشنا شدی؟ اسم واقعیت چیه؟ چند سالته؟ اهل کجایی؟ بهترین اقلیتی که تاحالا بودی؟ بهترین کلن؟ بهترین رفیقت؟ چند ساله داری پلی میدی؟ معمولاً اوقات فراغتت رو چطور میگذرونی؟ بیشتر اهل آنلاین بودنی یا دنیای واقعی؟ موسیقی، فیلم یا کتاب؟ کدوم برات جذابتره؟ اگه بخوای خودت رو در سه کلمه توصیف کنی، چی میگی؟ به نظرت مهمترین ویژگی یک دوست خوب چیه؟ تا حالا شده نظرت عوض بشه بعد از بحث با بقیه؟ بهترین شهری که بهش سفر کردی چی بوده؟ تو سختیات کی کنارت بوده؟ خب خب سلام خدمت همه عزیزان 1: ۲ ساله 2: رضا هستم خوشگله 3: 19 سالمه گل 4: مادر ایران 5: اقلیتی که حال کرده باشم باهاش taxi بهترین تا الان LSPD 6: صد از صد [PBX] و [WK] 7: نمیتونم انتخاب کنم همشون گلن ولی یکی شاه گله 8: معمولاً Event میزارم 9: صد درصد آنلاین بود حال نمیکنم با واقعیت چی بگم والا 10: سخت شد دیگه معمولاً سینما موسیقی اینا 11: مهم ترین ویژگی دوست خوب این سعوال خیلی آشناست برای بنده اینکه که زیر کش نباشن همین مثل بعضی ها پاچه آدم نگیره... 12: از چه لحاظ بستگی داره 13: مشهد با اینکه خاطرات خوبی ازش ندارم از ماشینم فقط درش موند 14: @mafia @Anime @Set (بعضی از سعوال ها رو نفهمیدم راستش ) ویرایش شده چهارشنبه در 07:56 توسط MuTe My account My sister 𝗡𝗘𝗩𝗘𝗥 𝗧𝗥𝗬 𝗧𝗢 𝗙𝗔𝗜𝗟 𝗠𝗘 هیچوقت برای شکست من تلاش نکن!🌑 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/134434-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-mute/#findComment-1388686 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Legendary ارسال شده در چهارشنبه در 11:54 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 11:54 سلام رضا @MuTe 1- بنظرت چه جور شخصیتی هستم؟ 2- منو دوست داری؟ 3- بهترین رفیق هات کی هستن و تگ شون کن؟ 4- کدوم ماشین رو دوست داری تو بازی؟ 5- اگه مقام ریاست اجرایی رو میداشتی کی رو از سرور تعلیق بی دلیل میزدی؟ 6- از یک تا ده چند بهم میدی؟ ---------------------بدرود----------------------- ☠𝕃𝕖𝕘𝕖𝕟𝕕𝕒𝕣𝕪☠ <♥️> هرجا دلت شکست تیکه هاشو خودت جمع کن تا کسی منت دست زخمیشو ب رُخِت نکشه لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/134434-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-mute/#findComment-1388897 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMafia ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل در ۱۴۰۵/۶/۱۱ در 11:22، MuTe گفته است: خب خب سلام خدمت همه عزیزان 1: ۲ ساله 2: رضا هستم خوشگله 3: 19 سالمه گل 4: مادر ایران 5: اقلیتی که حال کرده باشم باهاش taxi بهترین تا الان LSPD 6: صد از صد [PBX] و [WK] 7: نمیتونم انتخاب کنم همشون گلن ولی یکی شاه گله 8: معمولاً Event میزارم 9: صد درصد آنلاین بود حال نمیکنم با واقعیت چی بگم والا 10: سخت شد دیگه معمولاً سینما موسیقی اینا 11: مهم ترین ویژگی دوست خوب این سعوال خیلی آشناست برای بنده اینکه که زیر کش نباشن همین مثل بعضی ها پاچه آدم نگیره... 12: از چه لحاظ بستگی داره 13: مشهد با اینکه خاطرات خوبی ازش ندارم از ماشینم فقط درش موند 14: @mafia @Anime @Set (بعضی از سعوال ها رو نفهمیدم راستش ) گلبمی My account لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/134434-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-mute/#findComment-1389868 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری