TheKingOfWarGrayMoon ارسال شده در July 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: 1. ایشون اول از همه باید بگم که بدون اینکه به من بگن صبر کنید 1 دقیقه گذشت و این جمله صبر کنید رو به من گفتن. ولی جالبی اینجاست که چطور یک ادمین باید بعده 1 دقیقه به یک ممبره لول 1 جواب بده. 2. ایشون 4 غلط املایی یا بهتره بگم رعایت نکردن FEnglish داشتند که در مدارک کاملا مشخصه. امیدوارم که این شکایت به درستی پاسخ داده بشه. با تشکر از تیم مدریتی آرساکیا. • مدارک (فیلم یا عکس): در این جا کاملا مشخصه که ایشون بعد از 1 دقیقه جواب من رو هنوز ندادن!! بع اون یکی پست جواب بدید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در July 18, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2020 سلام و درود Title پست دیگتون مشکل داشت به همین دلیل پنهان شد. بسیاری از اشکالاتی که بابتش شکایت کردید رد میشه. اما به دلیل تاخیر در پاسخگویی و FEnglish اشتباه در مواردی، شکایت شما تایید شد. با ادمین مربوطه نیز برخورد شد. بسته شد. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده