SASMASK ارسال شده در July 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: 1- ایشون بی دلیل بدونه اینکه من هیچی بگم موقع تسته رانندگی بر روی من Goto کردن و مزاحمت ایجاد کردن در صورتی که میتونستن در /AL جوابه من رو بدن! 2- غلط املایی داشتن و به Payin گفتن Paein. • مدارک (فیلم یا عکس): در اینجا بدونه اینکه من چیزی بگم بر روی من در هنگامه تست رانندگی Goto کردند. در اینجا هم چت های بالارو میبینیم که من به هیچ عنوان نگفتم بر روی من Goto کنند! در اینجا هم ایشون به جای اینکه بگه Payin میگه Paein! در اینجا هم میبینیم که ایشون بعد از 20 ثانیه هنوز جوابه منو ندادن. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در July 17, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2020 سلام و درود @CaptainMahdi لطفا دفاعیه خود را ارائه دهید. FEnglish ایشون درست بوده بابت Goto و تاخیر در پاسخگویی اخطارهای لازمه به ایشون داده شد. بسته شد. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده