83mehrdad83 ارسال شده در July 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2020 دوستان واسه شما هم سرور لگ شده از ساعت 6 یا فقط واسه من؟ چون اصلا یجوری لگه نمیشه بازی کرد؟ @Ali @Mohny @Original @SuperMAN @Rexa @Abner @بقیه نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در July 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2020 بله من هم کمی لگ احساس کردم برای تعقیب مجرما تا میرفتم پیششون /MS بدم MS اشون خیلی دیر میخورد یا وقتی بهشون نزدیک میشدیم چند متری ازم دور میشدن نمیدونم خیلی دقت نکردم به این موضوع، به هرحال من لگ داشتم کمی @83mehrdad83 نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در July 16, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2020 در 1 دقیقه قبل، Original گفته است: بله من هم کمی لگ احساس کردم برای تعقیب مجرما تا میرفتم پیششون /MS بدم MS اشون خیلی دیر میخورد یا وقتی بهشون نزدیک میشدیم چند متری ازم دور میشدن نمیدونم خیلی دقت نکردم به این موضوع، به هرحال من لگ داشتم کمی @83mehrdad83 من که هر 6دقیقه باید q/ بدم دوباره بیام نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در July 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2020 در هم اکنون، 83mehrdad83 گفته است: من که هر 6دقیقه باید q/ بدم دوباره بیام این مورد رو یادم رفت بگم یه دو سه بار هم دیسینک شدم نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در July 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2020 منم همینطورم دیروز بهتر بود نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در July 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2020 در 12 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: دوستان واسه شما هم سرور لگ شده از ساعت 6 یا فقط واسه من؟ چون اصلا یجوری لگه نمیشه بازی کرد؟ @Ali @Mohny @Original @SuperMAN @Rexa @Abner @بقیه واسِ مام همینه نقل قول هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در July 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2020 @Ali میشه لطفا یه شفاف سازی بفرمایید که سرور لگ هستش چند روزیه اینطوریه نمیشه درست بازی کرد نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Duzakh ارسال شده در July 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2020 واس منم اینجوریه که حتما باید از گیم برم بیرون دوباره بیام @Ali نقل قول باید بتونی چیزای کم و متوسط قبول نکنی تا بهترینا به سراغت بیان! ??? ????? ???????? ????? ?? ? ???????? برای هر منفی ی مثبت وجود داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kelton ارسال شده در July 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2020 سلام به دلیل سنگینی دیتا بیس سرور لگ میشه. نقل قول FaRZaD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VeNoM ارسال شده در July 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۲۶ در 23:03، 83mehrdad83 گفته است: دوستان واسه شما هم سرور لگ شده از ساعت 6 یا فقط واسه من؟ بیشترین لگ برا من سمت LS در چهار راهه نقل قول برای موفقیت باید از 3 مرحله گذشت: ابتدا مورد تمسخر واقع میشوی سپس با خشونت به مخالفت با تو میپردازند سرانجام به تو ایمان می آورند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2020 من که با نت رایتل از طریق گوشی بازی میکنم ناموسن پینگم بعضی موقعها به 20 هم میرسه ولی پینگ همیشگیم 40 هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در September 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2020 عجب نداشتم همچین موردی نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverMor ارسال شده در September 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2020 آره هر چند دقیقه یکبار لگ میگرفت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.