TiTawN ارسال شده در July 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ____ • توضیحات: ایشون حد و مرز spam رو جابجا کردن • مدارک (فیلم یا عکس): 1. 2. 3. 1 3 با هرکی مثل خودش!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iarianak ارسال شده در July 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2020 سلام اولا وار هستش و این رفتار با توجه با دادنه امتیاز به حریف عادیه دوما بنده توسط ادمین Mahdi مجازات شدم پس یک شکایتو دو بار شکایت نکنید ???? ?? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iarianak ارسال شده در July 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2020 اینم ذکر کنم وقتی میاید دسته متوسط لطفا Score اتون رو -30 نکنید خجالت بکشید. 1 ???? ?? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TiTawN ارسال شده در July 18, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2020 جالبه هر کی از راه میرسه فک میکنه گانره و خیلی کله گندس اینم بدونید که score بنده از شما بالاتر بوده و تا حالا - نشدم با هرکی مثل خودش!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iarianak ارسال شده در July 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2020 درمورد گانریم صحبت نکنید، چه کارا که نکردید تا ازتون تست بگیرم، شما گانر واقعی هستید گلم ???? ?? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FerDinaND ارسال شده در July 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم چون به این موضوع بنده رسیدگی کردم خودم جواب بدم بهتر هست: در مدارکی که شما ارسال کردید تو یدونه از اونا اسپم مشاهده شد که بنده لیدر رو مجازات کردم اون 2 تا مدرک دیگه اسپم نیست چون اخرشون t اضافه شده و جمله عوض شده ، موفق باشید. +بسته شد. ما بد نبودیم چون اصلا بلد نبودیم … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده