Sinaw ارسال شده در July 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2020 با سلام خدمت تمامی بازدید کنندگان همانطور که میدونیم، ما وقتی از carradio/ استفاده میکنیم یک لینک روی خودرو ست میشه که با هربار نشستن در ماشین، از اول پلی میشه و قابلیت تنظیم دستی که از کجا شروع بشه یا عقب جلو کردنش نداریم. پیشنهاد من اینه که یک موزیک پلیر برای لانچر اضافه بشه که وقتی از ماشین پیاده میشیم و دوباره سوار میشیم به صورت خودکار از جایی که بوده پخش بشه و قابلیت تنظیم دستی هم داشته باشه فکر کردم که این میتونه نظر جالبی باشه که خیلی از دوستان با من موافق باشن. نقل قول ------------------------------------------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Martyn ارسال شده در July 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2020 (ویرایش شده) بنظر عالی میاد مخصوصا اگه بشه چند لینک رو یک جا به اون موزیک پلیر داد تا به صورت پلی لیست (playlist) پخش بشه. ویرایش شده July 18, 2020 توسط ALirzwasaf نقل قول I Am Inevitable لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahsamasoumi ارسال شده در July 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۲۶ در 06:36، Sinaw گفته است: فکر کردم که این میتونه نظر جالبی باشه که خیلی از دوستان با من موافق باشن. خیر بنده به هیچ عنوان موافق نیستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kelton ارسال شده در July 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2020 سلام دوست عزیز اصلا غیر ممکن هست چون لینک انلاین موزیک هستش و نمیشه عقب جلو کرد. KiNGDiDeBaN نقل قول FaRZaD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sinaw ارسال شده در July 19, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2020 در 18 ساعت قبل، KiNGDiDeBaN گفته است: سلام دوست عزیز اصلا غیر ممکن هست چون لینک انلاین موزیک هستش و نمیشه عقب جلو کرد. KiNGDiDeBaN بله دوست عزیز میدونم که نمیشه دلیل اینکه تاحالا همچین سیستمی هم نبوده، همینه ولی با لانچر قابلیت های زیادی فراهم شده، مثل منو F9 که باز میکنید، همچین چیزی در سمپ هم قابل اجرا هست؟ نه! پس موزیک پلیر هم میشه به یه روشی درستش کرد. در 21 ساعت قبل، mahsamasoumi گفته است: خیر بنده به هیچ عنوان موافق نیستم پس شما هی آهنگ های داخل ماشین رو از اول گوش کنید. نقل قول ------------------------------------------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در July 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2020 شدنیه، اما سخته نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در July 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۲۹ در 03:35، KiNGDiDeBaN گفته است: سلام دوست عزیز اصلا غیر ممکن هست چون لینک انلاین موزیک هستش و نمیشه عقب جلو کرد. نمیگم کجا دیدم شاید تبلیغ بشه. کاملا شدنیه شما /Radio بزنی یک صفحه کوچیک باز بشه و اسم رادیو ها باشه و یک موزیک پلیر که قابلیت های استپ، عقب و جلو بردن آهنگ رو داشته باشه (دیدم که میگم) نقل قول http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNilu ارسال شده در August 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۲۶ در 06:36، Sinaw گفته است: پیشنهاد من اینه که یک موزیک پلیر برای لانچر اضافه بشه که وقتی از ماشین پیاده میشیم و دوباره سوار میشیم به صورت خودکار از جایی که بوده پخش بشه و قابلیت تنظیم دستی هم داشته باشه کاملا موافقم. در در ۱۳۹۹/۴/۲۶ در 06:36، Sinaw گفته است: با هربار نشستن در ماشین، از اول پلی میشه این مشکل چندین بار برای من پیش اومده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 نظرم + هست نقل قول دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 سلام؛ پیشنهاد خوبیه و نظر من + هست اما خب اگر بخوان همچین سیستمی رو ادد کنن باید رو AG:SAMP این حرکتو بزنن نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 با سلام نظر بنده نیز (+) میباشد! نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در May 27, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد + می باشد. نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 درود، اگر باعث لگ نشود، نظر بنده ″ + ″ میباشد. نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در May 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 با سلام, نظر من هم مثبت ( + ) هست. نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 30, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2023 درود، پیشنهاد شما قبول شد. Targeted version: 3.6.0 + AG:SAMP update (نیاز به AG:SAMP) (Sync all the stream positions, including boombox, carradio etc.) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.