spooki ارسال شده در July 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل:ندارد • توضیحات: اقا این لیدر گروو Peep تست نمیگیره از من ازم فرار میکنه چرا چون گنگ اون اولینه نمیخواد من بیام بهش زنگ میزنم گوشی خاموش میکنه میرم پیشش فرار میکنه اگه این جوری پارتی بازیه ما اصلان بریم از سرور اگه بیاد تست بگیره شکایتم رو لغو میکنم • مدارک (فیلم یا عکس)ندارم چون اصلان بهم جواب نمیده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HadiNT ارسال شده در July 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2020 با سلام خدمتِ شاکی محترم @spooki دوستِ عزیز با توجه به عدم مدارک از سوی شما و همچنین تماس با لیدرِ مربوطه در رابطه با تست گرفتن، شکایتِ شما رد شد. فلذا در صورتِ اطلاع رسانی از هر راهی به لیدر در رابط با فرمتان، لیدر حق رد کردن درخواست شما را دارد. موفق باشید. +بسته شد. Hadi NT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده