SWAT ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 فریم به فریمش کاره دسته 1 سال پیش درست کردم گفتم بزارم حیفهClick to download نقل قول คгรђเครฬคՇ#? ??? ??? ?????'? ???? ??? ?? ????? ???? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Duzakh ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 در 5 ساعت قبل، SWAT گفته است: فریم به فریمش کاره دسته 1 سال پیش درست کردم گفتم بزارم حیفهClick to download خوبه ولی زیاد قوی نیس نقل قول باید بتونی چیزای کم و متوسط قبول نکنی تا بهترینا به سراغت بیان! ??? ????? ???????? ????? ?? ? ???????? برای هر منفی ی مثبت وجود داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SWAT ارسال شده در July 13, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 در 2 ساعت قبل، AiDeN گفته است: خوبه ولی زیاد قوی نیس Desinged with: After effect نقل قول คгรђเครฬคՇ#? ??? ??? ?????'? ???? ??? ?? ????? ???? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Duzakh ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 در 19 دقیقه قبل، SWAT گفته است: Desinged with: After effect من اینو میگم چون خیلی سادس و خشکه نقل قول باید بتونی چیزای کم و متوسط قبول نکنی تا بهترینا به سراغت بیان! ??? ????? ???????? ????? ?? ? ???????? برای هر منفی ی مثبت وجود داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmlrHosseiN ارسال شده در July 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۲۴ در 01:23، AiDeN گفته است: من اینو میگم چون خیلی سادس و خشکه اره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Broker ارسال شده در December 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2020 با سلام با احترام به زحمتی که کشیدید ولی اصلا جالب نیست خیلی بهتر از این حرفا میتونه باشه اگه با Ae ساختید ، پیشنهاد میکنم بیشتر با این نرم افزار کار کنید چون خیلی کارا با افتر افکت میشه کرد موفق باشید پ ن : من با نرم افزار افتر افکت آشنایی کامل رو دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در December 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۲۳ در 16:53، SWAT گفته است: فریم به فریمش کاره دسته تلاشت تحسین برانگیزه ولی یکم خیلی سادس و حجمش الکی 19مگه یکم بیشتر با افتر وَر برو چموخمش دستت بیاد تا بتونی خفن تر بسازی نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SWAT ارسال شده در December 20, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2020 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۹/۲۹ در 04:08، Yoda گفته است: تلاشت تحسین برانگیزه ولی یکم خیلی سادس و حجمش الکی 19مگه یکم بیشتر با افتر وَر برو چموخمش دستت بیاد تا بتونی خفن تر بسازی None of your business! ویرایش شده December 20, 2020 توسط SWAT نقل قول คгรђเครฬคՇ#? ??? ??? ?????'? ???? ??? ?? ????? ???? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Soli ارسال شده در December 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2020 در 16 ساعت قبل، SWAT گفته است: None of your business! 1 نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ♅ ✤ ???? ???? ??????? ?????? ✤ ♅ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در December 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۳۰ در 08:51، SWAT گفته است: None of your business! دیگه سطح فرنگو شعور بعضیا همینه انتقاد میکنی اینجوری جواب میدن که این به سمت تربیت خانواده برمیگرده بعدشم نترس توهین میکنی به زبون فارسی توهین کن دا دا بدرود چون تا جایی که از کامنتم دیدم حرف بدی نزدم گفتم با After ور برو کامل بهش مسلط شی نمیدونم چرا شعورت اینقدر بود که گفتی "به تو چه!" واقعا نمیدونم 1 نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ferni ارسال شده در April 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2021 اونقدر ام بد نبود نقل قول EveryThing is DARK لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iqueen ارسال شده در May 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2021 کارت خوب بود ولی چرا الان این که کالا 6 ثانیه هست باید 20 مگ باشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meliva ارسال شده در June 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2021 در در ۱۳۹۹/۴/۲۳ در 16:53، SWAT گفته است: فریم به فریمش کاره دسته 1 سال پیش درست کردم گفتم بزارم حیفهClick to download به خوب و بد بودنش کاری ندارم چون سلیقه ایه و به نظر من باحاله اما اگه میخواین جدی با افتر افکت کار کنین شدیدا توصیه میکنم رنگ ها و ترکیبشون و روانشناسیشونو مطالعه کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در November 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۲۸ در 14:35، Meliva گفته است: به خوب و بد بودنش کاری ندارم چون سلیقه ایه و به نظر من باحاله اما اگه میخواین جدی با افتر افکت کار کنین شدیدا توصیه میکنم رنگ ها و ترکیبشون و روانشناسیشونو مطالعه کنین دروسته نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
maryam567 ارسال شده در February 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2022 بسمه تعالی با سلام خدمت دوستان عزیز شرکت گیتی آسمان دنیا ( گاد ) با بیش از 25 سال تجربه در زمینه ی قطعات یدکی بیل مکانیکی و مخصوصا قطعات یدکی بیل هیوندای اقدام به طراحی و ایجاد سایت در زمینه ی مورد نظر کرده است ، امیدواریم در زمینه ی سایت هم بتوانیم به دستاورد های مناسب و خوبی برسیم . همین حالا می توانید با کلیک بر روی فروشگاه گاد در زیر وارد سایت ما شوید. از همراهی شما دوستان عزیز متشکریم. فروشگاه گاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KARiM ارسال شده در February 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28, 2022 در در ۱۳۹۹/۴/۲۳ در 16:53، SWAT گفته است: فریم به فریمش کاره دسته 1 سال پیش درست کردم گفتم بزارم حیفهClick to download آفرین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.