TheMasTeR ارسال شده در July 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2020 سلام خدمت طراح عزیز؛ موضوع: گیف جذاب واسه فروم - عکسی که در نظر دارید: (می توانید از خود طراح بخواهید طبق موضوع برای شما عکس پیدا کند) - نوشته روی عکس: 1. اومدم ترکیه ( با رنگ جذاب) 2. چه حالی دارم میکنم(با رنگ های خیره کننده) 3. خاک تو سرتون (البته اگر میشه) به صورت درشت و رنگی باشه که واضح باشه و اینکه نوشته هاش متحرک باشه - توضیحات بیشتر: @Mary دیگه این طرح راسته کاره خودته میدونی که چی میخوام... خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در July 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2020 خدا لعنتت کنه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در August 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2020 @Shxyan لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در August 2, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2020 مرسی @Mary خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در August 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2020 در 13 دقیقه قبل، Shxyan گفته است: مرسی @Mary لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در August 2, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2020 @Mary میشه این 2 تا رو واسم کم حجم کنی؟ واسه فروم میخوام. خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در August 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2020 در 35 دقیقه قبل، Shxyan گفته است: @Mary میشه این 2 تا رو واسم کم حجم کنی؟ واسه فروم میخوام. @Shxyan برای پروفایل کم حجم کنم یا کاور؟ چون پروفایل 512 کیلوبایت باید باشه ولی کاور 1 Mb لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در August 2, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2020 در 3 ساعت قبل، Mary گفته است: برای پروفایل اونی که داره خفه کن رو میبنده رو میخوام بزارم پروفایل، کاور رو اوکی کردم چون خودش کمتر از 1مگابایت بود. خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در August 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2020 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در August 3, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2020 در 8 ساعت قبل، Mary گفته است: دستت درد نکنه خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در August 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2020 در 9 ساعت قبل، Shxyan گفته است: دستت درد نکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۲۳ در 00:57، Shxyan گفته است: سلام خدمت طراح عزیز؛ موضوع: گیف جذاب واسه فروم - عکسی که در نظر دارید: (می توانید از خود طراح بخواهید طبق موضوع برای شما عکس پیدا کند) - نوشته روی عکس: 1. اومدم ترکیه ( با رنگ جذاب) 2. چه حالی دارم میکنم(با رنگ های خیره کننده) 3. خاک تو سرتون (البته اگر میشه) به صورت درشت و رنگی باشه که واضح باشه و اینکه نوشته هاش متحرک باشه - توضیحات بیشتر: @Mary دیگه این طرح راسته کاره خودته میدونی که چی میخوام... سلام عکس باید باشه یا گیف؟ جایزه داره؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در August 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2020 @amirdaei داداش شما به خودت فشار نیار 2 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در August 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2020 + بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده