imOmiD ارسال شده در شنبه در 15:44 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 15:44 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: No-One • توضیحات: درود؛ توضیحات کامل برای @Sajjad فردی که بازیکن imSaLaR باشه. به بنده کال میده و از بنده درخواست میکنه بیاد وسیله ی بنده را میخاد بالا استاندار بخره. ما هم که راضی بودیم میریم سر معامله و ایشون با یک عکس میاد که زیر مارو بکشه که ادمین عزیز دل DoCToR شکایتی که به راحتی میشد مثل 100 ها شکایت مشابه رد بشه رد نمیشه و تایید میشه از این که بگذریم.. طبق معمول من و ایشون(imSaLar) یک مشاجره لفظی خواهیم داشت, ایشون اول به بنده فحاشی شدت بالا میکنه(استفاده از کلمه "Sik") و طبیعیه که منم به ایشون توهین میکنم ولی بنده تو فیلمی که ایشون ارائه میدن توهین شدت پایین میکنم و کاملا مشخصه که جولو خودمو میگیرم که فحاشی نکنم فرد imSaLaR پس از آن میاد با مدارکی که توش مشخصه که توهین شدت پایین بوده و هیچ توهینی نشده که مجازات داشته باشه 3 بار شکایت میکنه 3 بار اول رد میشه بار دوم فقط از ادمین Ehsan میخاد بررسی کنه بازم رد میشه بار سوم هم بازم از ادمین Ehsan میخاد بررسی کنه اونم توسط ادمین پاسخگو Xsyn رد میشه ولی 24 ساعت پس از بررسی ادمین Xsyn پیام ایشون پاک میشه و ادمین احسان کاملا بی دلیل میاد شکایتو تایید میکنه و میگه با مدیریت Sajjad هماهنگ کرده بودم و میوت بیدلیل میزنه. و اینکه نمیدونم شکایت 2 طرفه بوده و یک شکایت باید رد میشده و تایید شده و چون اون تایید شده اینم باید تایید بشه اینارو من اصلا تو قوانین ندیدم و نخوندم و هیچ کس توضیح منطقی به بنده نداده که بر مبنای قوانین عمومی باشه @Sajjad جان طبق صحبتی که با خودت کردم(همش موجوده) و خودت گفتی در جریان موضوع نبوده و اصلا با تو هماهنگ نشده، میخام خودت بررسی کنی یا مسئول پاسخگو و هر جوابی این شکایت داره لطفا توضیحات کامل که مبنی بر قوانین باشه و تو قوانین ذکر شده باشه برای بنده بفرسته بنده هیچ کینه یا مشکلی با Terible و یا Abbas ندارم و فقط فقط میخام دلیل رد شکایتی که کردن را بدونم. توضیحات بیشتر در مدارک هست • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده شنبه در 15:48 توسط imOmiD Wrong type 1 2 My Account: از بـخشیدن خوشم نمیاد! آدم نـباید یادش بره که باهـاش چطوری رفتـار کردن. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/132731-%D8%B1%D8%AF-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-terible/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست Terible ارسال شده در شنبه در 20:18 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 20:18 درود توضیحات برای مدیریت ارسال شد. Staff note 1 باشد که عاقل و رستگار شویم لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/132731-%D8%B1%D8%AF-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-terible/#findComment-1373712 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Sajjad ارسال شده در سهشنبه در 11:06 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 11:06 با سلام. شکایت شما رد شد. متاسفانه سیاست ما برای توهین با میکروفون به شدت سخت گیرانه میباشد، توهین با میکروفون در هر سطح یا شدتی مجازات به همراه خواهد داشت. موفق باشید. مدیریت آرساکیا گیم -✝- لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/132731-%D8%B1%D8%AF-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-terible/#findComment-1377434 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده