UserPlayer ارسال شده در June 10, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: Slap دادن بی دلیل • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در June 11, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2017 با سلام ادمین مورد نظر 24 ساعت زمان برای پاسخ به شکایت را دارا خواهند بود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alperen ارسال شده در June 11, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2017 با سلام خدمت شاکی محترم شما یک cmd را اسپم کردید که برای تیم ادمین پیغام های متعدد میامد، برای همین Slap دادم goto کردم که بهتون اخطار بدم اسپم نکنید البته حق شما Kick بود که من این کارو نکردم، حالا هم شدم ادمینه بد به دلیل مسایل امنیتی مدارک برای مدیریت ارسال شد. موفق باشید. Duygularım ağır yaralı لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در June 11, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2017 شکایت شما رد شد. ( کار ادمین مورد نظر صحیح بوده ) بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده