83mehrdad83 ارسال شده در July 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2020 اصلا انگار مشکل من فقط تو Mouseاتفاق میفته شرح موضوع: من Mouse های قبلیم این قابلیت نداشت الان این Mouseتو بعضی بازی ها(حتی خود GTA)مشکل ساز شده. مشکلش اینه این یه قابلیتی داره که وقتی کلیک راست و چپ رو همزمان نگه میداریم کار یه بار فشردن غلطک رو انجام میده همین خیلی مشکل ساز هست. مثلا میام نشونه بگیرم و تیر بزنم یهو کار غلطکو انجام میده! تو بعضی بازی ها هم اینجوری تنظیم کردن که اگه غلطک موس زدی صفحه راست و چپ بشهو این میره رو اعصاب. میخواستم ببینم چطور این قابلیتشو غیرفعال کنم؟ @Ali @Mohny @Kimi @SuperMAN @و بقیه باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
3 AbneR ارسال شده در July 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2020 از داخل Control pannel تمام دسترسی های موس رو بردار (موس دیگه رسما کار نمیکنه باس با کیبورد اینجاشو انجام بدی) بعد برو set click رو بطور کامل off کن (اونجا که چند کلیک با هم انجام شه رو میشه خاموش روشن کرد) بعد دسترسی های موس رو دوباره بده بش تمام شرمندع دیع تخیلی نوشتم اومدم کنترل پنل رو اوردم تو چت ولی خو روشش همینه هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
1 Original ارسال شده در July 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2020 تو خود تنظیمات موس گزینه ای برای غیرفعال کردنش نیست؟ >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 83mehrdad83 ارسال شده در July 11, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2020 نه تو تنظیمات بازی ها فقط واسه GTAهمچین چیزی پیدا کردم که جای کلیک عوض کردم ولی بازی های دیگه تو تنظیمات این گزینه نیست که عوض کنم در 29 دقیقه قبل، Original گفته است: تو خود تنظیمات موس گزینه ای برای غیرفعال کردنش نیست؟ باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 DeaTShoT ارسال شده در November 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2021 [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سوال
83mehrdad83
اصلا انگار مشکل من فقط تو Mouseاتفاق میفته
شرح موضوع:
من Mouse های قبلیم این قابلیت نداشت الان این Mouseتو بعضی بازی ها(حتی خود GTA)مشکل ساز شده.
مشکلش اینه این یه قابلیتی داره که وقتی کلیک راست و چپ رو همزمان نگه میداریم کار یه بار فشردن غلطک رو انجام میده
همین خیلی مشکل ساز هست.
مثلا میام نشونه بگیرم و تیر بزنم یهو کار غلطکو انجام میده!
تو بعضی بازی ها هم اینجوری تنظیم کردن که اگه غلطک موس زدی صفحه راست و چپ بشهو این میره رو اعصاب.
میخواستم ببینم چطور این قابلیتشو غیرفعال کنم؟
@Ali @Mohny @Kimi @SuperMAN @و بقیه
باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده