Original ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: دستور /Crewff یک مشکلی داره این است که گاهی اوقات درست کار نمیکنه مثلا به طرف دمیج میدیم میمیره زمانی که HP اش کمه و یا hp اش فول باشه - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): فیلم کامل باگ، تشکر از عزیزان @83mehrdad83 @super @SuperMAN برای کمکشون در Reproduce http://uupload.ir/view/ea33_bandicam_2020-07-10_17-00-35-841.mp4/ - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): ابتدا CrewFF رو خاموش کنین به دوستتون دمیج بدین تا hp اش کم کم بشه مثل فیلم، سپس CrewFF رو روشن کنین و بهش دمیج بدین، میبینین که مرد! در فیلم توضیحات بیشتر رو میتونین ببینین @Mohny @Ali >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در September 9, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 @Ali >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در September 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 در 3 دقیقه قبل، ZedOne گفته است: بخاطر لگ ع باگ نيس شما در زمان روشن بودن crewff وقتی تیر میزنی کم ميشه بعد یک صدم ثانیه دمیج بر میگردد در اینجا هم همينطوري دیم چون به حده زیادی پایین ع کیل ميشه و بیشتر در مواقع لگ اتفاق میفته @Original این لینک هایی که علی داده چی هستن :|؟ در 44 دقیقه قبل، Ali گفته است: Backtrack: https://git.arsacia.ir/Ali/goldengoose/issues/47 باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در September 9, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 (ویرایش شده) در 4 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: این لینک هایی که علی داده چی هستن :|؟ فکر کنم گیت هابه من هرکار کردم نتوسنتم وارد بشم @Ali ویرایش شده September 9, 2020 توسط Original >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در September 9, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 در 2 دقیقه قبل، ZedOne گفته است: گیت هاب چيه گیت هاب نیست الان که میبینم کاش خودشون توضیح بدن >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ELY ارسال شده در September 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 در 4 دقیقه قبل، Original گفته است: فکر کنم گیت هابه من هرکار کردم نتوسنتم وارد بشم @Ali منم نتونستم وارد شم For every negativethere is a positive لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در September 9, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 Backtrack: https://git.arsacia.ir/Ali/goldengoose/issues/56 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 8, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2020 برطرف شد. در ریستارت بعدی بررسی کنید که بهتر شده یا خیر. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 28, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 فرض می کنیم برطرف شده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده