DoNaLd ارسال شده در July 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2020 (ویرایش شده) موضوع: آواتار برای فروم - عکسی که در نظر دارید: (می توانید از خود طراح بخواهید طبق موضوع برای شما عکس پیدا کند) - نوشته روی عکس: FBI - توضیحات بیشتر: لطفا نوشته FBI بعد دود یا رعدو برقی چزیز ظاهر شه و FBI از چم به راست بیاد مرسی از زحماتتون @Mary ممنون میشم سریع تر آماده کنید ویرایش شده July 7, 2020 توسط DoNaLd لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 سلام با عرض پوزش بابت تاخیر با توجه به درخواستتون دود و رعدوبرق افکت هایی هستند که این روزها همه درخواست میکنند و افکت تکراری هستش. من سعی کردم یه افکت جدید براتون اعمال کنم اگر خوشتون نیومد طبق درخواستتون انجام میدم: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در July 10, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 در 4 ساعت قبل، Mary گفته است: سلام با عرض پوزش بابت تاخیر با توجه به درخواستتون دود و رعدوبرق افکت هایی هستند که این روزها همه درخواست میکنند و افکت تکراری هستش. من سعی کردم یه افکت جدید براتون اعمال کنم اگر خوشتون نیومد طبق درخواستتون انجام میدم: مطالب پنهان خیلی عالیه فقط ممنون میشم اگه نوشته های FBI ظاهر بشن پس زمینه و این خیلی عالین فقط FBI همون طور که گفتم اگه بیاد خیلی خوب میشه ممنون از زحماتتون @Mary لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در July 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2020 سلام مجدد بهتر شد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در July 11, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2020 در ۱ ساعت قبل، Mary گفته است: سلام مجدد بهتر شد؟ مطالب پنهان خیلی عالیه این طرح . اگه زحمتی نیست همونی که اولم گفته بودم اون دود و رعد برق رو هم آماده کنید @Mary در 1 ساعت قبل، Mary گفته است: سلام مجدد بهتر شد؟ مطالب پنهان خیلی عالیه این طرح . اگه زحمتی نیست همونی که اولم گفته بودم اون دود و رعد برق رو هم آماده کنید لطفا از رنگ های قرمز و آبی بیشتر استفاده کنید ممنون@Mary در 17 ساعت قبل، DoNaLd گفته است: خیلی عالیه این طرح . اگه زحمتی نیست همونی که اولم گفته بودم اون دود و رعد برق رو هم آماده کنید @Mary خیلی عالیه این طرح . اگه زحمتی نیست همونی که اولم گفته بودم اون دود و رعد برق رو هم آماده کنید لطفا از رنگ های قرمز و آبی بیشتر استفاده کنید ممنون@Mary @Mary لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در July 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2020 اینم یه گیف با افکت رعد و برق و استفاده از رنگ های قرمز و آبی و رفتن FBI از چپ به راست برای شما: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در July 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2020 با سلام به نظرم صفحه رو آبی می کردید بهتر بود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در July 12, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2020 در 1 ساعت قبل، Mary گفته است: اینم یه گیف با افکت رعد و برق و استفاده از رنگ های قرمز و آبی و رفتن FBI از چپ به راست برای شما: مطالب پنهان سلام خیلی عالیه لطف کنید یه دونه هم با دود آماده کنید @Mary لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در July 14, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۲۲ در 20:09، DoNaLd گفته است: سلام خیلی عالیه لطف کنید یه دونه هم با دود آماده کنید @Mary @Mary لطف میکنید سریع تر آماده کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در July 18, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2020 @Mary لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در July 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2020 سلام مجدد با عرض پوزش بابت تاخیر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در July 20, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2020 خیلی ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در July 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2020 در 4 دقیقه قبل، DoNaLd گفته است: خیلی ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده