Bagigang ارسال شده در شنبه در 21:39 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 21:39 خب آقا عبدالله بیا جواب بده رل داری: چند سالته: این همه پول از کجا میاد: اگه یک روز @Kamyab و @Sajjadتو دریا ازت کمک بخوان کدومو نجات میدی: بهترین فکشنی که رفتی: بنضرت پولدارترین شخص بعده خودت کیه: اگه دو گزینه داشتی کدومو انتخاب میکردی dumper یا belista ماله خودت: بهترین دوستت کیه دوست داری لیدر فکشن شی: ممنون ازت اگه به سوالاتم جواب بدی 1 دقیقه قبل، Bagigang گفته است: خب آقا عبدالله بیا جواب بده رل داری: چند سالته: این همه پول از کجا میاد: اگه یک روز @Kamyab و @Sajjadتو دریا ازت کمک بخوان کدومو نجات میدی: بهترین فکشنی که رفتی: بنضرت پولدارترین شخص بعده خودت کیه: اگه دو گزینه داشتی کدومو انتخاب میکردی dumper یا belista ماله خودت: بهترین دوستت کیه دوست داری لیدر فکشن شی: ممنون ازت اگه به سوالاتم جواب بدی @Abdollah بیا جواب بده لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/131648-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BAabdollah/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abdollah ارسال شده در یکشنبه در 21:45 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 21:45 23 ساعت قبل، Bagigang گفته است: خب آقا عبدالله بیا جواب بده رل داری: خیر چند سالته: ۲۳ این همه پول از کجا میاد: تلاش فراوان😁 بیشترش از معامله بوده, توی این ده یازده سال از وسیله نقلیه Tampa تا بهترین بیزنس های بازی رو معامله کردم اگه یک روز @Kamyab و @Sajjadتو دریا ازت کمک بخوان کدومو نجات میدی: فکر نکنم دو تا از بالاترین مقام های سرور به کمک بنده نیازی داشته باشند اما خوب, اونی که بیشتر بهم کمک کرده. بهترین فکشنی که رفتی: قطعا Mayor بنضرت پولدارترین شخص بعده خودت کیه: والا به نظرم من شخص پولداری نیستم, اما هستن اشخاصی که میلیاردی سرمایه دارن🤫💰 اگه دو گزینه داشتی کدومو انتخاب میکردی dumper یا belista ماله خودت: پرسیدن نداره, یاوره همیشه همراه Blista Compact بهترین دوستت کیه دوست داری لیدر فکشن شی: متوجه منظورت نشدم, دوستای خیلی خوبی دارم, خیر علاقه ای به لیدری ندارم لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/131648-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BAabdollah/#findComment-1365729 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری