Ocanner ارسال شده در July 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2020 (ویرایش شده) با سلام و احترام, تو این تاپیک قصد دارم شمارو با API SAMP برای ساخت گیم مود در دو زبان برنامه نویسیه بسیار محبوب یعنی Python و PHP آشنا کنم خب همینطور که بعضی هاتون میدونید (قلاقه منداش )اگر تو گوگل آموزش برنامه نویسی و ساخت گیم مود سمپ رو سرچ کنید اولین چیزی که میاره همون انجمن خود SAMP و زبان برنامه نویسیه و به درد نخوره PAWN هستش (با اون ویرایشگر مزخرفش) و بر همین اساس تصور میشه زبانی که میشه استفاده کرد PAWN هستش در صورتی که اینطور نیست هدف از معرفی این کتابخونه ها این هستش شاید کسی به برنامه نویسی علامند بشه و این شروعی بشه برای ورود به دنیای لذت بخشه برنامه نویسی همچنین برای برنامه نویسای علاقه مند به ساخت گیم مود و شاید روزی بشه وارد تیم توسعه دهنده ی آرساکیا بشن گرچه آرساکیا از AngelScript استفاده میکنه و اگه میخاید وارد تیم برنامه نویسی ارساکیا بشید باید AngelScript یاد بگیریر که منابع یادگیری محدودی داره خب میرم سراغ اصل مطلب یعنی همون API ها :اول عشق خودم PHP برای ساخت گیم مود با استفاده از زبان PHP از کتابخونه ی SAMPHP که برای دانلود و نصب هم میتونید از این لینک استفاده کنید نکته جالبتر اینه که برای PHP یک Framework هم ساخته شده که کار رو خیلی خیلی راحت تر میکنه . از این لینک میشه نصب کرد برای پایتون هم از PySAMP استفاده میشه و نیازی نیست که بگم خود سینتکس ساده ی پایتون و مفاهیمش چقدر کارو راحت و لذت بخش میکنه برای دانلود و نصب اینجا کلیک کنید و در آخر هم عذر خواهی میکنم اگر اشتباهی در این نوشته وجود داشته باشه امید وارم دوستان ازمون ایراد نگیرن ویرایش شده July 5, 2020 توسط Ocanner 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در January 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2021 فکر کنم باید از اول یه گیم مود نوشت که کار آدم خیلی سخت میشه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ocanner ارسال شده در May 7, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۲۷ در 03:43، Olden گفته است: فکر کنم باید از اول یه گیم مود نوشت که کار آدم خیلی سخت میشه تو سال 2021 این اصلا ایده خوبی نیست مگه اینکه کسی برا سرگرمی بخواد همچین کاری کنه چون سمپ رو به موته. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در May 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2021 (ویرایش شده) در 3 ساعت قبل، Ocanner گفته است: تو سال 2021 این اصلا ایده خوبی نیست مگه اینکه کسی برا سرگرمی بخواد همچین کاری کنه چون سمپ رو به موته. بله دقیقا، اما طرف دارای زیادی داره مخصوصا توی ایران که بیشتر گیمرا سیستم آن چنانی برای اجرای بازی های جدید ندارند. ویرایش شده May 7, 2021 توسط Olden 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MmdKabir ارسال شده در January 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2023 دم شما گرم , چیز مفیدی معرفی کردین بعد یک سوال , برای سرور های MTA هم اینطور کتابخونه هایی نداره؟ یا فقط LUA است اگر اطلاعاتی در این زمینه دارین ممنون میشم در میون بزارین ضمنا یک نکته ریز : در در ۱۳۹۹/۴/۱۵ در 08:45، Ocanner گفته است: API کتابخونه* 1 نقل قول "هیچ مردمی بیشتر از مستندات فرهنگ خود زندگی نمی کنند."- آدولف هیتلر ?? ??????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ocanner ارسال شده در January 21, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۰/۱۴ در 15:00، sardarcyberym گفته است: دم شما گرم , چیز مفیدی معرفی کردین بعد یک سوال , برای سرور های MTA هم اینطور کتابخونه هایی نداره؟ یا فقط LUA است اگر اطلاعاتی در این زمینه دارین ممنون میشم در میون بزارین خواهش میکنم ، برای MTA تا جایی که اطلاع دارم فقط با Lua هستش زیاد هم مطمن نیستم حداقل من که چیزی ندیدم اما با همون Lua خیلی جذاب تره در ضمن برای samp هم پیشنهاد بنده همون استفاده از pawn هستش البته که از راه درستش این لینک مطالعه گردد در در ۱۴۰۱/۱۰/۱۴ در 15:00، sardarcyberym گفته است: کتابخونه در ضمن منظور از API فقط REST API نیست هرچیزی که شما به عنوان یک رابط استفاده کنید یک API محسوب میشه مثلا حتی توابع داخلی PHP یا python یا هر زبان دیگه ای یک API هستش پس لفط API که بنده استفاده کردم غلط نیست. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در January 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2023 (ویرایش شده) در ۱ ساعت قبل، Ocanner گفته است: در ضمن منظور از API فقط REST API نیست هرچیزی که شما به عنوان یک رابط استفاده کنید یک API محسوب میشه مثلا حتی توابع داخلی PHP یا python یا هر زبان دیگه ای یک API هستش پس لفط API که بنده استفاده کردم غلط نیست. موفق باشید ایشون در پاسداشت زبان پارسی به شما کمک کردن، فکر کنم امشب تو برنامه 20:30 سوژۀ ملی بشی البته، رابط برنامه نویسی نرم افزار تحت الفظ ترجمهش میشه کرد.. ویرایش شده January 21, 2023 توسط Hydra 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ocanner ارسال شده در January 22, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۱/۱ در 15:45، Hydra گفته است: البته، رابط برنامه نویسی نرم افزار تحت الفظ ترجمهش میشه کرد.. من نگفتم که ایشون اشتباه کرده فقط ارز کردم بنده هم اشتباه نکردم در واقع هردوی اینها درست هستش. در در ۱۴۰۱/۱۱/۱ در 15:45، Hydra گفته است: ایشون در پاسداشت زبان پارسی به شما کمک کردن، فکر کنم امشب تو برنامه 20:30 سوژۀ ملی بشی تلوزیونو خاموش کن من با تلوزیون حرف نمیزنم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در February 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2023 آموزنده بود. 1 نقل قول ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iliya ارسال شده در March 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2023 در در ۱۳۹۹/۴/۱۵ در 08:45، Ocanner گفته است: با سلام و احترام, تو این تاپیک قصد دارم شمارو با API SAMP برای ساخت گیم مود در دو زبان برنامه نویسیه بسیار محبوب یعنی Python و PHP آشنا کنم خب همینطور که بعضی هاتون میدونید (قلاقه منداش )اگر تو گوگل آموزش برنامه نویسی و ساخت گیم مود سمپ رو سرچ کنید اولین چیزی که میاره همون انجمن خود SAMP و زبان برنامه نویسیه و به درد نخوره PAWN هستش (با اون ویرایشگر مزخرفش) و بر همین اساس تصور میشه زبانی که میشه استفاده کرد PAWN هستش در صورتی که اینطور نیست هدف از معرفی این کتابخونه ها این هستش شاید کسی به برنامه نویسی علامند بشه و این شروعی بشه برای ورود به دنیای لذت بخشه برنامه نویسی همچنین برای برنامه نویسای علاقه مند به ساخت گیم مود و شاید روزی بشه وارد تیم توسعه دهنده ی آرساکیا بشن گرچه آرساکیا از AngelScript استفاده میکنه و اگه میخاید وارد تیم برنامه نویسی ارساکیا بشید باید AngelScript یاد بگیریر که منابع یادگیری محدودی داره خب میرم سراغ اصل مطلب یعنی همون API ها :اول عشق خودم PHP برای ساخت گیم مود با استفاده از زبان PHP از کتابخونه ی SAMPHP که برای دانلود و نصب هم میتونید از این لینک استفاده کنید نکته جالبتر اینه که برای PHP یک Framework هم ساخته شده که کار رو خیلی خیلی راحت تر میکنه . از این لینک میشه نصب کرد برای پایتون هم از PySAMP استفاده میشه و نیازی نیست که بگم خود سینتکس ساده ی پایتون و مفاهیمش چقدر کارو راحت و لذت بخش میکنه برای دانلود و نصب اینجا کلیک کنید و در آخر هم عذر خواهی میکنم اگر اشتباهی در این نوشته وجود داشته باشه امید وارم دوستان ازمون ایراد نگیرن کاربردی و مفید 1 نقل قول ??????? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OddiN ارسال شده در March 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2023 در 3 ساعت قبل، Iliya گفته است: کاربردی و مفید نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در March 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2023 در در ۱۳۹۹/۱۰/۲۷ در 03:43، Olden گفته است: فکر کنم باید از اول یه گیم مود نوشت که کار آدم خیلی سخت میشه قدرت AI رو دست کم نگیر سعید علیرضا نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MmdKabir ارسال شده در May 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۱/۱ در 14:35، Ocanner گفته است: در ضمن منظور از API فقط REST API نیست هرچیزی که شما به عنوان یک رابط استفاده کنید یک API محسوب میشه مثلا حتی توابع داخلی PHP یا python یا هر زبان دیگه ای یک API هستش پس لفط API که بنده استفاده کردم غلط نیست. موفق باشید درود بی کران بر استاد بنده بله صحبت های شما کاملا درسته اما منظور بنده از Application Programming Interface یا به اختصار API همون واسط بود که معنی کلی هم یعنی واسط برای مثال در کتابخانه , کلاس هایی ک میتوانیم ایمپورت/یوزینگ کنیم توی اپ مین و از اونا استفاده کنید api هستن , به عبارتی واسط بین برنامه ما و کتابخونه یا راحت تر واسط بین 2 اپ در یکی از تاپیک های استک اورفلو که اگر اشتباه نکنم در سال 2013 قرار گرفت ,ذکر شده: n Clear and concise language Library: Collection of all classes and methods stored for re-usability API: Part of library classes and methods which can be used by a user in his/her code با این حال هم تعریف شما صحیح است و هم تعریف بنده❤ خوشحال میشم همکاری هایی ام در این زمینه باهم داشته باشیم (مخصوصا اگر بحث پول دراوردن وسط باشه) در در ۱۴۰۱/۱۱/۱ در 14:35، Ocanner گفته است: خواهش میکنم ، برای MTA تا جایی که اطلاع دارم فقط با Lua هستش زیاد هم مطمن نیستم حداقل من که چیزی ندیدم اما با همون Lua خیلی جذاب تره در ضمن برای samp هم پیشنهاد بنده همون استفاده از pawn هستش البته که از راه درستش این لینک مطالعه گردد والا توی گیتهاب چشمم خورد به یکی از لایبرری های پایتون که برای MTA بود زیاد توجهی بهش نکردم و الان هرچی دنبالشم پیداش نمیکنم امیدوارم موفق باشی مشتی ❤ 1 نقل قول "هیچ مردمی بیشتر از مستندات فرهنگ خود زندگی نمی کنند."- آدولف هیتلر ?? ??????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ocanner ارسال شده در June 2, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2023 در در ۱۴۰۲/۲/۲۱ در 13:45، MmdKabir گفته است: خوشحال میشم همکاری هایی ام در این زمینه باهم داشته باشیم (مخصوصا اگر بحث پول دراوردن وسط باشه) درود دوست خوبم، در زمینه اسکریپتینگ حقیقتش من تخصصی ندارم اما در زمینه وب اگر ایده ه ای داری که میشه ازش پول دارود حتمن برای همکاری امادم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MmdKabir ارسال شده در June 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2023 در 21 ساعت قبل، Ocanner گفته است: درود دوست خوبم، در زمینه اسکریپتینگ حقیقتش من تخصصی ندارم اما در زمینه وب اگر ایده ه ای داری که میشه ازش پول دارود حتمن برای همکاری امادم سایت پانزی. بکشو با جنگو یا asp.net میتونم بزنم ولی فرانتشو اگه میتونی بزن. نقل قول "هیچ مردمی بیشتر از مستندات فرهنگ خود زندگی نمی کنند."- آدولف هیتلر ?? ??????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ocanner ارسال شده در June 3, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2023 در 1 ساعت قبل، MmdKabir گفته است: سایت پانزی. بکشو با جنگو یا asp.net میتونم بزنم ولی فرانتشو اگه میتونی بزن. pm فرستادم چک کن صبت کنیم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmirAbbas ارسال شده در June 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2023 منم شریک کنید کار از شما پول از من (پولایی که در میارید) در 5 ساعت قبل، Ocanner گفته است: pm فرستادم چک کن صبت کنیم 2 نقل قول ❰❰ -??????????? ?? ??????????- ❱❱ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در June 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2023 SAMP دیگه حمایت نمیشه و آپدیتی هم فکر نکنم منتشر کنه و دیر شده برای ساخت سرور تو سمپ اگه کسی دانششو داره باید بره سراغ یه گیم مودی که اصلا تو ایران اجرا نشده و جذابیت بالایی داره 2 نقل قول ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.