AliExpert ارسال شده در July 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2020 با سلام و درود اینبار پیشنهاد من اضافه کردن 4K REALISTIC WATER یا HD WATER به لانچر هست که واقعا به دریا و آب ها یک تغیر اساسی میده و رنگ و رو میگیرن با تشکر و احترام. AliBozorg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در July 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2020 عالی اما به کدوم پیشنهادات رسیدگی شده تا به حال واقعا یک تغییر لازمه ( از تکرار بودن خسته شدیم) از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wolfe ارسال شده در July 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2020 در 3 ساعت قبل، WaTchDogs گفته است: عالی اما به کدوم پیشنهادات رسیدگی شده تا به حال واقعا یک تغییر لازمه ( از تکرار بودن خسته شدیم) دقیقا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در July 5, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2020 در 4 ساعت قبل، WaTchDogs گفته است: عالی اما به کدوم پیشنهادات رسیدگی شده تا به حال واقعا یک تغییر لازمه ( از تکرار بودن خسته شدیم) درود قطعا خسته شدن شما تقصیر شما نیست و بازی نیاز به آپدیت داره و در حال انجامه اونطور که صحبت هایی شده با توسعه دهنده عزیز ( Mohny ) #صبر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wolfe ارسال شده در July 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2020 در 15 دقیقه قبل، AliBozorG گفته است: #صبر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در July 5, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2020 در 10 ساعت قبل، WaTchDogs گفته است: اما به کدوم پیشنهادات رسیدگی شده تا به حال https://forum.arsacia.ir/forum/128-پیشنهادات-و-انتقادات-پذیرفته-شده/ 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در July 5, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2020 در 5 ساعت قبل، Ali گفته است: https://forum.arsacia.ir/forum/128-پیشنهادات-و-انتقادات-پذیرفته-شده/ درود مچکر نظر شما راجب پیشنهاد تغیر در Water چیست؟ آیا امکان پذیر است؟ ( مانند Gras effect قابل خاموش/روشن ) کردن باشد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KulaK ارسال شده در July 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2020 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۴/۱۵ در 07:42، AliBozorG گفته است: با سلام و درود اینبار پیشنهاد من اضافه کردن 4K REALISTIC WATER یا HD WATER به لانچر هست که واقعا به دریا و آب ها یک تغیر اساسی میده و رنگ و رو میگیرن با تشکر و احترام. AliBozorg علی جون با این نظراتت مارو لگ نکن. حالا درسته on/off بشه ولی بازم Useless هست. با تشکر. ویرایش شده July 7, 2020 توسط CaptainMahdi Useless 1 Captain لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در July 8, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2020 نقل قول علی جون با این نظراتت مارو لگ نکن. حالا درسته on/off بشه ولی بازم Useless هست. با تشکر. کی گفته وقتی OFF بشه بازم لگی و Useless هست؟ شما وقتی میرید کنار یک دریای زلال و صاف راحت تری یا بری کنار یه دریا لجن و گلی مهدی جون؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OpieWinston ارسال شده در July 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۱۵ در 07:42، AliBozorG گفته است: به لانچر هست که واقعا به دریا و آب ها یک تغیر اساسی میده و رنگ و رو میگیرن اگه سیستم سنگین نشه و باعث اختلال (لگ) (باگ) نشه خیلی پیشنهاد خوبیه. Alireza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در July 9, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2020 در 6 ساعت قبل، OpieWinston گفته است: اگه سیستم سنگین نشه و باعث اختلال (لگ) (باگ) نشه خیلی پیشنهاد خوبیه. درود بر شما در صورت اضافه شدن همچنین مود های / گزینه خاموش/روشن کردن آن هم اضافه میشه که اگه شما با اون لگ بشه بتونید خاموش کنید در مورد باگ هم مطمئنا تیم Beta test محترم قبل از ارائه از نداشتن باگ اون اطمینان خاطر پیدا می کنند پس نگران نباشید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۱۵ در 19:19، Ali گفته است: https://forum.arsacia.ir/forum/128-پیشنهادات-و-انتقادات-پذیرفته-شده/ درسته اوایل که امدم تو سرور ( اولین جایی که بازی کردم و اخرین جا که همچنان هستم ) هر 7 روز الی 1 ماه آپدیت جدید میدادین تا پلیر خسته نشه (زده نشه) اما الان نزدیک به 3 الی 4 ماه هست آپدیت آنچنانی نمیبینیم (آپدیتی که ما رو به شوق بازی کردن دعوت کنه ) میدونم کار سختیست و نمیگم اسونه. در کل خدا پشت پناهتون باشه (دمت گرم Ali عزیز ) از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در July 10, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 @WaTchDogs تنها جوابی که دارم برای شما اینه که ممنون از نظرتون : | و خسته شدن یا زده شدن شما هیچ ربطی به سرور نداره و طبیعت انسانه که با آپدیت های آینده احتمالا اوکی بشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 در ۱ ساعت قبل، AliBozorG گفته است: @WaTchDogs تنها جوابی که دارم برای شما اینه که ممنون از نظرتون : | و خسته شدن یا زده شدن شما هیچ ربطی به سرور نداره و طبیعت انسانه که با آپدیت های آینده احتمالا اوکی بشه. زندگی هم یکنواخت باشه ادم خسته میشه این که بازیه دیگه خواهش میکنم انشاالله پیشنهادات هم اسکین و هم آب و هوا قبول بشه و هر چه زود تر حل بشه پیشنهاد به پیشنهادت اضافه میکنم ( مد مپ ) خیلی میتونه کمک کنه به جذب پلیر از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carroll ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 عالی Nw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 28, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 رد شد. برای افزایش گرافیک بازی برنامه های خیلی زیادی داریم که کیفیت آب هم جزء ای از آن هست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده