Eli ارسال شده در July 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2020 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ------ • توضیحات: با سلام من اومدم یک سوال از هلپر بپرسم که ایشون به عمد از بازی خارج میشوند تا به سوالم پاسخ نده. • مدارک (فیلم یا عکس): https://b2n.ir/654261 ویرایش شده July 2, 2020 توسط Eli لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BigSmoke ارسال شده در July 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2020 (ویرایش شده) با سلام دوست عزیز ۱.دقت داشته باشید که Crash شدن هیچ ارتباطی به جواب ندادن سوالی به این راحتی ندارد ۲. هلپر ها یک دستور به اسمه Hc/ دارن که اگر بنده این سوالو بلد نبودم و سریع میپرسیدم همکارانم جواب میدادن و نیازی به Crash دادنه خودم نبود ۳. بنده جواب این سوال رو براتون نوشتم اما به علت لگ بودن پیام برای شما نیومد و بنده کرش شدم ۴. دوسته عزیزه من اگر به جای ساختن مولتی و گشتن دنبال سوژه برای به دردسر انداختن کارکنان، برای اکانت خودتون وقت میزاشتید الان Admin بودید موفق باشید ویرایش شده July 2, 2020 توسط AMeThADoNeA 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BigSmoke ارسال شده در July 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2020 (ویرایش شده) و اینکه عزیزم در عکس خودتون معلومه که Cmd های help رو زدید تا ۱ دستور سخت ببینید و بعد از هلپری که باز میکنه بپرسید و انقدر سوال بپرسید تا فرد سوتی بده و شکایت کنید. قطعا سوال های شما از عمد هست و شما سوالی که میپرسید رو بلد هستید. و درباره کرش ام بگم که هر پلیری ممکنه هر چند ساعت ۱ بار کرش بشه حالا به دلیل (لگ نت یا حضور در جاهای شلوغ یا کرش شدن از لانچر) این مشکل خیلی عادی هست و دست خوده آدم نیست متاسفانه، ولی شما میتونستی دوباره Helpme بدید و چون ندادید ثابت میشه که دنبال آتو هستید ویرایش شده July 2, 2020 توسط AMeThADoNeA 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HadiNT ارسال شده در July 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2020 با سلام خدمتِ شاکی @Eli شکایتِ شما رد شد. +بسته شد. Hadi NT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده