RoYce ارسال شده در July 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و عرض خسته نباشید! بنده امشب 1 عدد Ad/ دادم، که علتش رو ادمین مربوط بگم شاید باور نکنه! اما اصلا من این Ad/ از قصد هم داده باشم! بار اولم بوده تو این Ad/ توهین یا بی احترامی هم صورت نپذیرفته! بنده از ایشان شکایتی ندارم، برام دیگه مهم نیست! هر کاری خواستید انجام بدید! ولی این راهش نیست! من قبول دارم که اشتباه کردم ولی این مجازاتم نبوده امیدوارم همیشه عدالت برقرار باشه! • مدارک (فیلم یا عکس): Salamtye Harchi Parandas لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در July 11, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2020 سلام و درود خدمت شاکی گرامی شما تبلیغ مربوطه را یکبار منتشر کردید اما سابقهی انتشار تبلیغ های بی مورد دیگری نیز داشتید و به همین علت وارن دریافت کردید. شکایت شما رد شد. بسته شد. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده