رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera
  • 16

سوال

83mehrdad83

سوال

با سلام خدمت جناب @Mohny و @Ali

بنده چند بار به این آقای @arian2006hojati توضیح دادم ولی متوجه حرف بنده نمی شوند و گفتم شاید این منم که دارم اشتباه میگم :|هرچیه پرسیدن بهتر از ندانستن است :|.

موضوعات مطرح شده رو میزارم:

@83mehrdad83:تا جایی که من میدونم سرویس QoS فقط تو کاربردهایی که ازش پشتیبانی میکنند از فرستنده تا گیرنده و تمام دستگاههای بین شبکه باید پشتیبانی بشه تا فعال بشه؛ خلاصش اینکه تو حالت عادی غیر فعال هست و این کار هیچ تأثیری نداره.

@arian2006hojati:عزیزم ویندوز 10 80 درصد قدرت اینترنت رو برای برنامه های پشتیبانی،آپدیت و سایر برنامه های سیستمی رزرو کرده که فقط 10 درصد سرعت اینترنت شما برای بازی و.... میرهواین روش رو بند برای اثبات با نت E انجام دادم و %100جواب داد.

@83mehrdad83:

من هرچقدر هم بگم باز متوجه نخواهید شد ولی باز تکرار می کنم.

تا جایی که من میدونم سرویس QoS فقط تو کاربردهایی که ازش پشتیبانی میکنند از فرستنده تا گیرنده و تمام دستگاههای بین شبکه باید پشتیبانی بشه تا فعال بشه؛ خلاصش اینکه تو حالت عادی غیر فعال هست و این کار هیچ تأثیری نداره.

بعید میدونم معنی QoS رو بدنید .

به صورت ساده بخوام اثبات کنم با توجه به حرفتون اگه اون رو بزاریم رو 100درصد اصلا نباید اینترنت کار کنه و مرورگر باز نشه ولی این اتفاق نمیفته چرا؟چون این سیستم غیر فعال هست و فقط تو کاربردهایی که ازش پشتیبانی میکنند از فرستنده تا گیرنده و تمام دستگاههای بین شبکه باید پشتیبانی بشه تا فعال بشه و تو حالت عادی غیر فعاله و هیچ تاثیری نخواهد داشت.

امیدوارم متوجه شده باشید.

اگر هم متوجه نشدید که خداوند رستگار کند شما را.

@arian2006hojati:

بار گفتم ولی شما نمیفهمید سرویس Qos موقعی کار میکنه که نت وصل باشه.برنامه ی سیستمی ویندوز اپدیت و .... بخواد و جالب اینجاست که شما چرا اینقدر به این آموزش من حسودیتون میشه؟!

مگه با این روش ویدیو از شما چیزی کم میشه؟!

خداوندا برای بندگانت شفایی عطا فرما  

آقایان @Mohny and @Ali و بقیه دوستان که تخصص دارند بگن با توجه به حرفاشون و حرف های بنده،کدوم شخص درست میگه :|

.

.

.

.

.

آقای @arian2006hojati آموزش خودتون رو هم بزارید تو تاپیک مربوطه نه تو تاپیک لانچر :|

باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم?️‍♂️

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

0 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

هنوز برای این سوال پاسخی ارسال نشده است

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...