Tiory ارسال شده در January 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۹ در 09:40، Ali گفته است: ما مخالف مدرک و شکایت هستیم چون متکی بر روی نیروی انسانی، زمان گیر و با خطا می باشد. به نظر من این می تواند یک مشکل خیلی بزرگ باشد اما طبق چیزی که خودتان گفتید Non-rp محسوب می شود و اینکه آیا گاهی اوقات رسیدگی کامل نیست بحثی جداست. در صورتی که این مشکل خیلی زیاد اتفاق میوفتد یک تاپیک جدید در این باره ایجاد کنید و از دوستان خود در اقلیت که از این مشکل شاکی هستند دعوت کنید به حمایت تاپیکتان بیایند و پست دهند. برای مشکل AFK کردن فرد مجرم، به نظرم این فرد نباید اصلاً AFK کند و برای حل این مشکل پیشنهاد من این هست: 1. برای افرادی که No Right To Surrender هستند پلیس حق کشتن درجا را داشته باشد. 2. برای افرادی که No Right To Surrender نیستند یک دستوری به پلیس اضافه کنیم که پلیس بتواند روی یک بازیکن AFK بزند و در صورتی که تا 2 دقیقه AFK بماند (از بعد از زدن این دستور) مجرم اتوماتیک کُشته شود و Wanted Kill برای پلیس محسوب شود، در صورتی که مابین این 2 دقیقه از حالت AFK درامد سرور یک پیغام به او ارسال می کند که AFK نکند. اگه عملی شه عالیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 با سلام نظر بنده نیز (+) میباشد! نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 با سلام. نظر من مثبت ( + ) هست. نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در May 27, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد + می باشد. نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 29, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 در در ۱۳۹۹/۱۱/۹ در 09:40، ArSaCiA گفته است: ما مخالف مدرک و شکایت هستیم چون متکی بر روی نیروی انسانی، زمان گیر و با خطا می باشد. به نظر من این می تواند یک مشکل خیلی بزرگ باشد اما طبق چیزی که خودتان گفتید Non-rp محسوب می شود و اینکه آیا گاهی اوقات رسیدگی کامل نیست بحثی جداست. در صورتی که این مشکل خیلی زیاد اتفاق میوفتد یک تاپیک جدید در این باره ایجاد کنید و از دوستان خود در اقلیت که از این مشکل شاکی هستند دعوت کنید به حمایت تاپیکتان بیایند و پست دهند. برای مشکل AFK کردن فرد مجرم، به نظرم این فرد نباید اصلاً AFK کند و برای حل این مشکل پیشنهاد من این هست: 1. برای افرادی که No Right To Surrender هستند پلیس حق کشتن درجا را داشته باشد. 2. برای افرادی که No Right To Surrender نیستند یک دستوری به پلیس اضافه کنیم که پلیس بتواند روی یک بازیکن AFK بزند و در صورتی که تا 2 دقیقه AFK بماند (از بعد از زدن این دستور) مجرم اتوماتیک کُشته شود و Wanted Kill برای پلیس محسوب شود، در صورتی که مابین این 2 دقیقه از حالت AFK درامد سرور یک پیغام به او ارسال می کند که AFK نکند. درود، این مورد به این شکل اجرا خواهد شد. تاپیک جابجا شد. Targeted Version: 3.5.1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.