Mamadkh10 ارسال شده در June 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2020 سلام دوستان چگونه ویس چت رو در بازی فعال کنیم از یک ادمین پرسیدم گفت بیام اینجا برنامش هست ولی چیزی پیدا نکردم راهنمایی میکنید ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2020 در 5 ساعت قبل، Mamadkh10 گفته است: سلام دوستان چگونه ویس چت رو در بازی فعال کنیم از یک ادمین پرسیدم گفت بیام اینجا برنامش هست ولی چیزی پیدا نکردم راهنمایی میکنید ممنون با سلام و احترام شما می بایست ابتدا لانچر رو نصب کنید. از طریق تاپیک زیر: پس از نصب شما می توانید با دکمه F2حرف بزنید(همچنین می توانید با زدن دکمه F9 و ظاهر شدن منو تنظیمات صدا رو تغییر بدید.) نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mamadkh10 ارسال شده در June 30, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2020 ممنون یه سوال دیگه فکر کنم باید لول 4 یا 3 باشی بتونی صحبت کنی درسته؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2020 در 1 ساعت قبل، Mamadkh10 گفته است: ممنون یه سوال دیگه فکر کنم باید لول 4 یا 3 باشی بتونی صحبت کنی درسته؟! نمیدونم تست نکردم ولی فکر کنم آره نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در July 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۱۰ در 18:38، Mamadkh10 گفته است: ممنون یه سوال دیگه فکر کنم باید لول 4 یا 3 باشی بتونی صحبت کنی درسته؟! سلام، اگر اشتباه نکنم باید لول +5 باشید. علتش هم اینه که افراد سودجویی که وارد سرور میشن (حداقل تازه رجیستر میکنن) اقدام به تبلیغات در ویس نکنند. نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverMor ارسال شده در September 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۱۰ در 07:08، Mamadkh10 گفته است: ممنون یه سوال دیگه فکر کنم باید لول 4 یا 3 باشی بتونی صحبت کنی درسته؟! لول +4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amir10 ارسال شده در September 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2020 سلام ببخشید من لانچر رو نصب کردم توی بازی میرم که با دوستام ویس چت کنم ولی دوستام صدام رو نمیشنوند ولی من صدا انها رو میشنوم میفروفن هم درسته تست کردم ولی نمیدونم مشکل از کجاست میشه راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
abolmunmun ارسال شده در October 11 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11 سلام من یک اشتباه کردم و ویس چت من و چت منو بستن الان باید چیکار کنم اگر میشه بگید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
abolmunmun ارسال شده در October 11 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11 من در بازی نمیدونستم نباید آهنگ گذاشت و بعد ویس من و چت منو بستن الان باید چیکار کنم۱ماه بستس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.