iNSANE ارسال شده در June 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون با اینکه استف هستن هم تهدید کردن هم من رو از ایونت کیک کردن چرا؟ دلیلش چیه؟ ایشون با من مشکل شخصی دارن؟ • مدارک (فیلم یا عکس): اینجا هم میبینیم که ایشون هلپر ایونت نیستند برگزار کننده هستند میدونید که ایشون با اینکه میدونست من برنده ایونت هستم من رو Ekick کردن ویرایش شده June 28, 2020 توسط Eh3an 1 I used to Rule the world Seas would rise when I gave the word Now in the morning, I sleep alone Sweep the streets I used to own http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNSaNe.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HadiNT ارسال شده در June 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2020 با سلام خدمتِ شاکی محترم @Eh3an هلپر @Mrfered 24 ساعت فرصت برای ارسالِ مدارک را دارا میباشید. 1 Hadi NT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mrfered ارسال شده در June 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2020 با عرض سلام و احترام دوسته عزیز بنده هیچ مشکلی با شما ندارم و تا الان به شما هیچ گونه بی احترامی نکردم و اینکه من چرا شما را از ایونت کیک کردم دلیلش اینه که شما در ویس چت به بنده بی احترامی کردید که نمیشه اینجا گفت, بنده ادب خود و احترام شما را نگه داشتم و به شما هیج گونه بی احترامی نکردم و از شما خواستم که بی احترامی نکنید وقتی که من این جمله را به شما میگفتم شما به من میخندیدید و حرف بنده را بی ارزش میکردید. پس دوسته عزیز من از شما میخواهم که شکایت خود را پس بگیرید تا این هاشیه ها بیش از این ادامه پیدا نکند 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mrfered ارسال شده در June 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2020 و بعد از چند اخطاری که من به شما دادم شما به حرف من گوش نکردید و در ویس چت نظم ایونت را به هم ریختید که وظیفه من هم کیک شما از ایونت بود دوست عزیز 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNSANE ارسال شده در June 29, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2020 ولی خب چون دنبال دشمن نیستم Ok شکایتم پس میگیرم I used to Rule the world Seas would rise when I gave the word Now in the morning, I sleep alone Sweep the streets I used to own http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNSaNe.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HadiNT ارسال شده در July 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2020 +بسته شد. Hadi NT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده