reza1385 ارسال شده در May 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بنده با Ready درگیر شدم و کشتمش اما ایشون توی /F شروع کردن به فش دادن... گفت مگه مامانتو... کردم میکشی • شاهد ها: کل اعضای فکشن • مدرک/عکس یا فیلم: اینم یادم رفت بزارم http://uupload.ir/files/22f0_ag-sa-0021.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Refigh ارسال شده در May 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2020 با سلام شاکی محترم @reza1385 شکایت شما پذیرفته شد. فرد خاطی 80FP از اقلیت اخراج شدند. نقل قول °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lilitachi ارسال شده در June 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2020 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: keeping gun • شاهد ها: عکس • مدرک/عکس یا فیلم: http://s13.picofile.com/file/8399204500/InkedAG_SA_0015_LI.jpg ویرایش شده June 5, 2020 توسط ahmad1994 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در June 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2020 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: حمل مواد غیر مجاز • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: http://uupload.ir/files/hshd_ag-sa-0486.jpg http://uupload.ir/files/n7ag_ag-sa-0485.jpg ویرایش شده June 5, 2020 توسط Kiyanoosh نقل قول http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadEhsaN ارسال شده در June 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2020 در در ۱۳۹۹/۳/۱۶ در 02:52، Kiyanush گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: حمل مواد غیر مجاز • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: http://uupload.ir/files/hshd_ag-sa-0486.jpg http://uupload.ir/files/n7ag_ag-sa-0485.jpg البته من قبل اینکه به فکشن بام پیشم بود و یادم رفته بود عزیز. نقل قول سازمان هواشناسی اعلام کرد: یکم هوای همدیگه رو داشته باشین...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
gameshad ارسال شده در June 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من داشتم رد میشدم میبینم با monster هی میزنه زیر ماشین گفتم فیلمتا میدم فروم گفت bk • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Youna ارسال شده در June 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2020 @gameshad درخواست شما رد شد، شما مدرک کاملی ندارید و توهینی صورت نگرفته و شاید ذهن شما زیادی از حد منحرفه! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
gameshad ارسال شده در June 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2020 در 9 ساعت قبل، AmyLee گفته است: @gameshad درخواست شما رد شد، شما مدرک کاملی ندارید و توهینی صورت نگرفته و شاید ذهن شما زیادی از حد منحرفه! عذرخواهی میکنم من نمیدونستم شما نمیدونید بک ینی چی 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در June 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام ایشون قبلا یک بار از من 30k کلاه برداری کردن و اما من چیزی نگفتم و رفتم اما امروز ایشون رو دیدم که بروی ماشین بنده اومدن و پس از چند لگد به سقف ماشین من گفتن ( رفته توت؟ ) و من 2 تا خیابون جلو تر رفتم و اسکرین گرفتم • شاهد ها: خداوند متعال • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scarlet ارسال شده در June 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2020 (ویرایش شده) @SAMASSK شکایت شما رد شد. دلیل: مدرک شما برای این شکایت کافی نمیباشد! ویرایش شده June 17, 2020 توسط Scarlet نقل قول ???? ??? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lilitachi ارسال شده در June 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: gun • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scarlet ارسال شده در June 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2020 @Agent077 شکایت شما رد شد. دلیل: فرد مورد نظر دیگر در اقلیت نیست! نقل قول ???? ??? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Moeine ارسال شده در June 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2020 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: جمع کردن متریالز • شاهد ها: ندارم ولی تصاویر واضح است • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TigerMasteR ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این فرد به من توهین کرده و باید مجازات شود در بازی • شاهد ها: اعضای اقلیت • مدرک/عکس یا فیلم نقل قول برای آنان که مفهوم پرواز را نمیفهمند هر چه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی ??? ????? ??? ?? ??? ?????????? ??? ??????? ?? ??????` ??? ?????? ??? ?????' ??? ??????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در June 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2020 @Moeine1386king شکایت شما رد شد، مدارک شما برای این ادعا کافی نیست. @tigermaster شکابت شما رد شد، شما عضو این اقلیت هستید و برای رسیدگی به شکایات خود پیام شخصی ارسال کنید. نقل قول هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در June 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2020 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: شغل غیر قانونی • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده June 23, 2020 توسط DoNaLd نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در June 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2020 @DoNaLd شکایت شما پذیرفته شد، فرد خواطی مجازات شد. نقل قول هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
reza1385 ارسال شده در June 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: شغل غیر قانونی, در فیلم همانطور که مشاهده میکنید شغل کنونی او غیر قانونی است • مدرک/عکس یا فیلم: http://uupload.ir/filelink/iClKdoYdKjw0/x37m_bandicam_2020-06-23_18-22-36-382.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در June 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2020 @reza1385 شکایت شما رد شد، مدرک ارسالی شما اصلا مشخص نبود که چی بود. نقل قول هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
reza1385 ارسال شده در June 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2020 (ویرایش شده) @Abner عزیز بنده به UCP ایشون رفتم و اسمشون رو چک کردم و بعد رفتم قسمت شغل ها که در اون بالا نوشته شغل کنونی ایشون رو که غیر قانونی بوده لطفا دقیق یک بار دیگه ببینید ویرایش شده June 23, 2020 توسط reza1385 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kingofwestblade ارسال شده در June 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2020 (ویرایش شده) ویرایش شده June 23, 2020 توسط Kingofwestblade نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در June 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2020 (ویرایش شده) در 57 دقیقه قبل، reza1385 گفته است: @Abner عزیز بنده به UCP ایشون رفتم و اسمشون رو چک کردم و بعد رفتم قسمت شغل ها که در اون بالا نوشته شغل کنونی ایشون رو که غیر قانونی بوده لطفا دقیق یک بار دیگه ببینید این به شما ربطی نداره من داشتم راب میرفتم با @Slark @visage @TaYrAnT @lordALI که c4 نداشتیم من رفتم ارم شدم و c4 ساختم لیدر محترم هم میتونه از شاهدین من بپرسه همین طور @LockDown @iNViSiBIe @Ostad کسانی بودند که راب منو شاهد بودند که بیگ بنگ بود و جیل بریک دادم از همشون میتونید بپرسیجالبیش اینه c4 که ساختم شما رو تو مت دلیور دیدم و اون زمان quitjob کرده بودم در حالی که میتونستم گان بسازم اما از شما درخواست گان برای راب کردم #فضول_مردم_نباشیم ویرایش شده June 23, 2020 توسط GelofeN 1 نقل قول ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در June 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2020 @reza1385 شکایت شما پذیرفته نشد، فرد خواطی قبلا مجازات شده بود. @GelofeNبرای ارسال دفاعیه باید Pm شخصی در فروم به بنده بدید ن اینکه در تاپیک ها بحث کنید. نقل قول هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
djreza78 ارسال شده در June 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2020 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: عکس از اطلاعات کنترل پنل گسی که میخواهید گزارش دهید: توضیحات: با سلام من و دوستانم داشتیم با هم Duel میکردیم بعد یک دفه این اقا امد همه ما رو با ماشین زیر کرد بعد ما بهش کاری نداشتیم دوباره امد ما رو زیر کرد ما هم با gun بهش شلیک کردیم و ماشین رو منفجر کردیم call داد بعد دوباره امد و ما رو زیر میکرد شاهد ها:- مدرک/عکس یا فیلم: https://discord.gg/AqDSjf نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
reza1385 ارسال شده در June 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2020 @GelofeN برای راب رفتن معنیش این نیست بخواهید قوانین را زیره پا بزارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.