Original ارسال شده در June 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2020 (ویرایش شده) موضوع: آواتار عکسی که در نظر دارید:نیازی نیست اشتباه تگ شدی مهرداد جان شرمنده @83mehrdad83 نوشته روی عکس: امیر توصیحات: حروف ها از آواتار دور بشن با رنگی که سلیقه خودتونه و همش رنگ ها مخالف هم بشن مثلا اول حروفه سفیده پس زمینه سیاه بعد حروفه سیاه پس زمینه سفید و بعد با یک آتیش و یک دود کل Amir نمایان بشه سپاس ویرایش شده June 27, 2020 توسط Original >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2020 باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در June 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2020 سلام سفارش شما آماده شد؛ امیدوارم خوشتون بیاد: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در June 28, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2020 در ۱ ساعت قبل، Mary گفته است: سلام سفارش شما آماده شد؛ امیدوارم خوشتون بیاد: مطالب پنهان سلام متشکرم واقعا زیبا شده سپاس خسته نباشید راستی در توضیحاته این بخش دیدم که به 5 درخواست گرافیکی پاسخ داده بشه مقام گرافیست میگیرید شما اون مقام رو گرفتید یا خیر؟ >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در June 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2020 در 7 دقیقه قبل، Original گفته است: سلام متشکرم واقعا زیبا شده سپاس خسته نباشید خواهش میکنم در 8 دقیقه قبل، Original گفته است: شما اون مقام رو گرفتید یا خیر؟ نه؛ به هرحال برای یه رنگ بنفش شدن اسمم هم اینکارو نمیکنم. دوست دارم از چیزایی که بلدم برای کمک به بقیه استفاده کنم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده