Nopelon ارسال شده در دیروز در 13:56 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 13:56 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام بنده با اکانت داداشم @Iranpertius داشتم به یک نفر اموزش میدادم اقایِ @Face بود با اسمِ NightFang که ماد های ماشین و موتور سنگین رو روی بازیشون اجرا کنن و یهو دیدم به جرم تبلیغات بن شدم و اصلا بنده تبلیغاتی نکردم داشتم توضیحات رو بازیکن میدادم و یک رمز که مربوط به فایل ماد بود که باید اکسترکت کنی و رمز لازم داره رو در چت WT فرستادم و رمز اخرش ir. و اولش www بود من که مالک سایت نبودم رمزش رو به طور مثال 1234 بزارم و دست من نبوده رمزشون این بوده خب کاری نمیتونستم انجام بدم و بعدشم یک بازیکن به طور عادی حق حریم خصوصی و زندگی خودشو در بازی داره نه ی سری ها یهویی بنش بدن و بعدم هیچی به هیچی. • مدارک (فیلم یا عکس): لاگِ تاریخچه محرومیتِ اکانتِ EkhteIaf خدا که فقط مطعلق به آدم هایِ خوب نیست... خدا! (خدایِ آدم های خلاف کارم هست) و فقط، خودِ خداست که!... ( بینِ بندگانش فرق نمیگذارد ) #خدایا شُکرت 🤲❤️ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/129494-%D8%A8%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-robert/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Iranpertius ارسال شده در دیروز در 19:00 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 19:00 4 ساعت قبل، Nopelon گفته است: فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام بنده با اکانت داداشم @Iranpertius داشتم به یک نفر اموزش میدادم اقایِ @Face بود با اسمِ NightFang که ماد های ماشین و موتور سنگین رو روی بازیشون اجرا کنن و یهو دیدم به جرم تبلیغات بن شدم و اصلا بنده تبلیغاتی نکردم داشتم توضیحات رو بازیکن میدادم و یک رمز که مربوط به فایل ماد بود که باید اکسترکت کنی و رمز لازم داره رو در چت WT فرستادم و رمز اخرش ir. و اولش www بود من که مالک سایت نبودم رمزش رو به طور مثال 1234 بزارم و دست من نبوده رمزشون این بوده خب کاری نمیتونستم انجام بدم و بعدشم یک بازیکن به طور عادی حق حریم خصوصی و زندگی خودشو در بازی داره نه ی سری ها یهویی بنش بدن و بعدم هیچی به هیچی. • مدارک (فیلم یا عکس): لاگِ تاریخچه محرومیتِ اکانتِ EkhteIaf با سلام 🖐 بنده EkhteIaf هستم و با رضایت خودم گفتم برادرم شکایت رو برای من بزاره و پستش کنه و بنده از کاری که کردم اول از همه تبلیغاتی نبوده و قصدِ من کمک کردن بوده و بنم کردن، بنی که خوردم کاملا ناعادلانه و بی انصافی بوده و من ریکورد نبودم ولی اقایِ @Face با اسمِ NightFang که داشتم بهشون اموزش میدادم از اولِ توضیحات من راجب به ریختن ماد و اموزش دادن بنده رو ریکورد کردن و ما مدرک داریم و الان شما برید به اون سایت داخلش اون پایین قسمت رمز فایل اونجا هست و کاملا حرف هام سندیت داره و رمز فایل RAR اسم سایت بوده و خب من که فایل رو ایجاد نکردم ویا رمز رو انتخاب نکردم براش که مثلا رمزش 1234 باشه و کاری اون موقع از دستم بر نمیاد بنابراين رمزش رو دقیق فرستادم و داخلِ سایت هم برید رمزش اونجا هست و من تو حرفم گفتم که رمزش اینه و رمز مالِ فایل RAR بوده و قصد من تبلیغات نبوده. ************************************************************************************************** ************************************************************************************************** ************************************************************************************************** ************************************************************************************************** لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/129494-%D8%A8%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-robert/#findComment-1345837 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlBeRT ارسال شده در دیروز در 22:00 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 22:00 با سلام خدمت شاکی محترم @Nopelon شکایت شما رد شد. @Iranpertius لطفا اگر موردی هست خودتون شکایت کنید. شکایت از تیم کارکنان باید توسط خود فرد شاکی انجام شود. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/129494-%D8%A8%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-robert/#findComment-1346123 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده