رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

فرم:

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: EkhteIaf.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Robert.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: NightFang.png

Nopelon.png

• توضیحات: با سلام بنده با اکانت داداشم @Iranpertius داشتم به یک نفر اموزش میدادم اقایِ @Face بود با اسمِ NightFang که ماد های ماشین و موتور سنگین رو روی بازیشون اجرا کنن و یهو دیدم به جرم تبلیغات بن شدم و اصلا بنده تبلیغاتی نکردم داشتم توضیحات رو بازیکن میدادم و یک رمز که مربوط به فایل ماد بود که باید اکسترکت کنی و رمز لازم داره رو در چت WT فرستادم و رمز اخرش ir. و اولش www بود من که مالک سایت نبودم رمزش رو به طور مثال 1234 بزارم و دست من نبوده رمزشون این بوده خب کاری نمیتونستم انجام بدم و بعدشم یک بازیکن به طور عادی حق حریم خصوصی و زندگی خودشو در بازی داره نه ی سری ها یهویی بنش بدن و بعدم هیچی به هیچی.

• مدارک (فیلم یا عکس): 

لاگِ تاریخچه محرومیتِ اکانتِ EkhteIaf

l076963_gallery48.jpg

Nopelon.png

خدا که فقط مطعلق به آدم هایِ خوب نیست...

خدا! (خدایِ آدم های خلاف کارم هست)

و فقط، خودِ خداست که!...

( بینِ بندگانش فرق نمی‌گذارد )

#خدایا شُکرت 🤲❤️

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/129494-%D8%A8%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-robert/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

4 ساعت قبل، Nopelon گفته است:

فرم:

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: EkhteIaf.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Robert.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: NightFang.png

Nopelon.png

• توضیحات: با سلام بنده با اکانت داداشم @Iranpertius داشتم به یک نفر اموزش میدادم اقایِ @Face بود با اسمِ NightFang که ماد های ماشین و موتور سنگین رو روی بازیشون اجرا کنن و یهو دیدم به جرم تبلیغات بن شدم و اصلا بنده تبلیغاتی نکردم داشتم توضیحات رو بازیکن میدادم و یک رمز که مربوط به فایل ماد بود که باید اکسترکت کنی و رمز لازم داره رو در چت WT فرستادم و رمز اخرش ir. و اولش www بود من که مالک سایت نبودم رمزش رو به طور مثال 1234 بزارم و دست من نبوده رمزشون این بوده خب کاری نمیتونستم انجام بدم و بعدشم یک بازیکن به طور عادی حق حریم خصوصی و زندگی خودشو در بازی داره نه ی سری ها یهویی بنش بدن و بعدم هیچی به هیچی.

• مدارک (فیلم یا عکس): 

لاگِ تاریخچه محرومیتِ اکانتِ EkhteIaf

با سلام 🖐 

بنده EkhteIaf هستم و با رضایت خودم گفتم برادرم شکایت رو برای من بزاره و پستش کنه و بنده از کاری که کردم اول از همه تبلیغاتی نبوده و قصدِ من کمک کردن بوده و بنم کردن، بنی که خوردم کاملا ناعادلانه و بی انصافی بوده و من ریکورد نبودم ولی اقایِ @Face با اسمِ NightFang که داشتم بهشون اموزش میدادم از اولِ توضیحات من راجب به ریختن ماد و اموزش دادن بنده رو ریکورد کردن و ما مدرک داریم و الان شما برید به اون سایت داخلش اون پایین قسمت رمز فایل اونجا هست و کاملا حرف هام سندیت داره و رمز فایل RAR اسم سایت بوده و خب من که فایل رو ایجاد نکردم ویا رمز رو انتخاب نکردم براش که مثلا رمزش 1234 باشه و کاری اون موقع از دستم بر نمیاد بنابراين رمزش رو دقیق فرستادم و داخلِ سایت هم برید رمزش اونجا هست و من تو حرفم گفتم که رمزش اینه و رمز مالِ فایل RAR بوده و قصد من تبلیغات نبوده.

**************************************************************************************************

EkhteIaf.png

**************************************************************************************************

EkhteIaf.png

EkhteIaf.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/129494-%D8%A8%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-robert/#findComment-1345837

با سلام خدمت شاکی محترم @Nopelon

شکایت شما رد شد.

@Iranpertius لطفا اگر موردی هست خودتون شکایت کنید.

شکایت از تیم کارکنان باید توسط خود فرد شاکی انجام شود.

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/129494-%D8%A8%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-robert/#findComment-1346123

• AlBeRT موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...