Eblis ارسال شده در June 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2020 - موضوع: برای فروم - عکسی که در نظر دارید: (می توانید از خود طراح بخواهید طبق موضوع برای شما عکس پیدا کند) : - نوشته روی عکس: R o F F - توضیحات بیشتر: بجا دود سفید دود نارنجی ردشه ، نوشته ها اینطور فاصله دار بشه تو آخرش که اسمو کامل نشون میده : R o F F @Mary با کدوم برنامه دیزاین میکنی؟ من با ps 2020 دیزاین کردم مث مال تو زیبا نشد، شاید برا اینه که چون خودت زیبایی زیبا دیزاین میکنی Oi son, we're goin' russia لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در June 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2020 سلام سفارش شما آماده شد: در 9 ساعت قبل، RoFF7 گفته است: با کدوم برنامه دیزاین میکنی؟ من با ps 2020 دیزاین کردم مث مال تو زیبا نشد، شاید برا اینه که چون خودت زیبایی زیبا دیزاین میکنی اختیار دارین... زیبایی از خودتونه.. بستگی داره. برای ساختن گیف نمیشه از یه برنامه استفاده کرد. تمام برنامه هایی که فعلاً استفاده میکنم: Microsoft PowerPoint 2016 16.0.4266 Adobe photoshop CC 2019 VivaVideo و سایت Ezgif 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Eblis ارسال شده در June 25, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2020 در 2 ساعت قبل، Mary گفته است: سلام سفارش شما آماده شد: مطالب پنهان در 11 ساعت قبل، RoFF7 گفته است: با کدوم برنامه دیزاین میکنی؟ من با ps 2020 دیزاین کردم مث مال تو زیبا نشد، شاید برا اینه که چون خودت زیبایی زیبا دیزاین میکنی اختیار دارین... زیبایی از خودتونه.. بستگی داره. برای ساختن گیف نمیشه از یه برنامه استفاده کرد. تمام برنامه هایی که فعلاً استفاده میکنم: Microsoft PowerPoint 2016 16.0.4266 Adobe photoshop CC 2019 VivaVideo و سایت Ezgif خیلی خیلی ممنون Oi son, we're goin' russia لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در June 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2020 در 5 ساعت قبل، RoFF7 گفته است: خیلی خیلی ممنون خواهش میکنم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده