JayDeN ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: این Abolfazl , KinGdideban و Chiliboy تو چت فکشن بی احترامی کردن به من من هم جوابشونو دادم ( Abolfazl : میگه من باباتم :|| / Kingdideban : میگه نخند باید بخوریش و...... به لیدر گفتم بگو چت ندن که باز یه چیزی میگم fw میدی توجه نکرد من رو FP80 کرد به اونایی که بحث رو شروع کردن چیزی نمیگه چه وضعشه اخه :|| چون رفیقاشن و یک مورد دیگه این که ایشون منو رنک 2 کرده در صورتی که من فقط یک میتینگ اومدم لطفا به این بی عدالتی رسیدگی کنید ممنون. • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در June 22, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 سلام و درود لیدر مربوطه تا 24 ساعت فرصت ارائه دفاعیه دارند... In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RudeBoY ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 و درمورد رنک 2 شدن شما امکان نداره که شما 2 جلسه نبوده باشید با توجه به 21 روز بودن شما در فکشن روز خوش DADADA DADADA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در June 23, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2020 طبق مدارک ارسالی شما به درستی کیک شدید و رنک دو رو هم ظرف 10 روز گرفتید که منطقی به نظر میرسه. اگر کسی فحاشی کرده و مجازات نشده مدارکش رو Pm کنید. شکایت شما رد شد. بسته شد. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده